missbond-2
20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
puan olarak daha fazlasını hakeden bir film çok abartmamak gerek ama 9.2 9.3 alan o kadar berbat filme göre bu filminde en az bi 8.5 alması lazımdı yazık olmuş güzel bir gerilim filmi küçük kızda iyi iş çıkarmış filmde onu da sölemeden geçmiyim
filmi izlerken gizli pencereyi mi izliyorum yoksa saklambaçı mı diye çok kararsız kaldım resmen aynı senaryoyu oyuncuları değiştirerek vizyona koymuşlar kızın performansına dicek hiç bişey yok zaten diyen taş olur ama yinede robert de niro için gidilir
anlamıyorum niye bu kadar puanı düşük filmin sonunu tahmin eden varmıydı acaba bence robert de niro mükemmel ve o kadarda karizmatik bir oyuncu deliksiz 10
çok germeyen ama dikkatinizi de canlı tutan bir yapım. ancak mağra girişindeki kelebek ayrıntısını bile atlamayan yapımcıların komşuların üstünden gereksiz gerilim yaratıp dikkatleri onların üstüne çekip son 10-15 dk seyirciyi onlardan bihaber bırakması pek hoşuma gitmedi.sonunda ters köşeye yatırmaya çalışmışlar ama eh işte. 10/6 o da de niro için.
Bu tarz filmler revaçta.The others ve yeni dönemde de unvited tipinde şok edici sonla biten bir film bekliyor sizleri.Yalnız bence filmin diğerlerine göre eksisi şok edici finalden sonra filmi biraz fazla uzatmaları.Puanım 6/10