Saklambaç
3,9

nyonca45
nyonca45

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu kadar az bir kadroyla yapılmış güzel bir gerilim filmiydi.sonunda gerçekten çok şaşırıyorsunuz.kesinlikle izleyin.
m-karakirik
m-karakirik

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
anlamıyorum niye bu kadar puanı düşük filmin sonunu tahmin eden varmıydı acaba bence robert de niro mükemmel ve o kadarda karizmatik bir oyuncu deliksiz 10
uçankar
uçankar

16 Nisan 2005 tarihinde eklendi
film gerçekten gericiydi.filmdeki sürprizi tahmin edenleri kutluyorum.bence sonu daha iyi kurgulanıp güzel bir sahne çıkarılabilirdi.sonu biraz hafif kalmış ama gene de güzel bir film izlenmeli
areew-55
areew-55

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmin sonu biraz garipti ama ufaklık gerçekten ii oynamış
perelin-2
perelin-2

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bence güzel bir filmdi. Bulmaca çözmeyi seviyorsanız bu filmi de seveceksiniz.
hakman1903
hakman1903

21 Mart 2005 tarihinde eklendi
rebort de niro sevenler için iyi ama saglam korku film tutkunları icin kötü bi film...bir sans verin ve izleyin bence...
cancellius
cancellius

18 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Klasik sonlardan farkı adamın psikolog olması..Dakota harika oynamış.Süper oyuncu olcak büyüyünce.Senaryoda hafif çelişkiler olmasına rağmen güzel bir film..
Mrs. Yıkık
Mrs. Yıkık

8 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Film çok güzel başı ortası ama sonu bok gibi güzel bir filmi böyle bir son ile heba etmişler çok daha güzel olabilirdi
dsibka
dsibka

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
harika bi gerilm filmi mutlaka izleyin:)
keman-m
keman-m

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

22 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri.Korku filminin sadece biyerlerden bi yaratık çıkması olmadığının en güzel kanıtı olan bu filmin hikayesi gerçekten etkileyiciydi...
Mustafa A
Mustafa A

1 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Neden puanı bu kadar düşük anlam veremedim. Müthiş oyunculuklarla İzleyicide sürekli merak uyandıran ve izleyici geren bir film sonunu da güzel bağlamışlar.
Tahsin Yurtseven
Tahsin Yurtseven

19 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Ilk kez bir film eleştirisi yazıyorum..Hayatım boyunca böyle saçma bir film görmedim.. konusu, oyunculuğu derken harcadığınız zamana yazık... felsefesi de yok sanatsalligi da... Hele ki başkasıyla izleyip de ina da işkence çektirmeyin.. kız arkadaşınız eşiniz ayrılma sebebi olarak kullanır o kadar berbat...
Evlendikten sonra damadın ailesi oyun oynuyor gelenek bu... kız saklanacak ve aileden 8,10 kişi kız öldürmeye çalışacak... sabaha kadar oldurmeleri gerekiyor ve tabii basaramiyorlar