Julian Noble, işinde gerçekten çok iyidir. Gerçi mesleği kiralık katilliktir ama bu işi gerçekten çok başarılı bir biçimde halletmektedir. Ancak her ne kadar kendi içinde bu başarı oldukça tatmin edici görünse de bir yandan da ruhsal olarak tükenmektedir. Danny Wright ise bambaşka bir işte çalışmaktadır. O karısı ile Denver’da yaşamaktadır ve bir takım finansal sorunlar ile mücadele içerisindedirler. Eşi ile aralarında 10 yaş fark vardır. Danny, bir iş için Mexico City’e gider. Orada Julian ile karşılaşır. Söz konusu iş imkanı ya bütün maddi sorunlarını çözecek ya da tamamen batıracaktır onları.
3,0
Ortalama
Matador
Bu Sefer İngiltere’yi Değil <br>Filmi Kurtarıyor
Yazar: Orkan Şancı
Artık İngiltere kraliçesi için tetik çekmekten yorulduğunu açıklamasından beri dikkatle incelediğimiz bir oyuncu Pierce Brosnan. 1995 tarihli Goldeneye ile başlayan 007 serisi boyunca tam dört kez karşımıza James Bond olarak çıktı. Kanımca, fizik olarak tüm zamanların en iyi Bond'uydu ve Roger Moore'dan sonra en inandırıcı olan da oydu. Ama o ne yaptı, arada çektiği Grey Owl (1999) için şirketi yeterince tanıtım yapmayınca ortalığı ayağa kaldırdı. Vizyona girecek yeni Bond filmleri için, emek verdiği diğer yapımların görmezden gelineceğini anlamış, fena halde bozulmuştu. Farklı rollerin de altından kalkabileceğini göstermesi gerekiyordu. Bond serisine noktayı koyduktan sonra Panama Terzisi ve Gün Batarken gibi filmlerde oynadı, ama canlandırdığı karakterler onun "soğukkanlı ve tehlikeli" imajını değiştirebileceği türden değildi. Aradığı senaryoyu genç bir bağımsız yönetmen gönderdi ona.
Eleştirinin tamamı
Brosnan, 007 kimliğinden tamamen zıt bir kişilikte, çapkınlık huyu dışında...
filmi ben az önce izledim fazla beklentiye girmeden izlenebilecek zaman geçirmelik bir film bence filmin en iyi tarafı pierce brosnan ın karizması ve oyunculuğuydu.boş vakti olanlara tavsiye olunur.7/10
pierce brosnan için herkes şaşkın durumda çünkü ondan böyle bir oyunculuk kimse beklemiyordu. ancak eski bond, bond olmadan önce birkaç iyi filmde oynamıştı halbuki! bu filme gelince, gayet başarılı, akıcı ve zevkle izlenebilen bir yapım olmuş. yorumlar doğru; bir komedi filmi havası var ancak kesinlikle iyi bir film!!
bence oldukça eğlenceli bir film brosnan müthiş oynuyor.
Ülke
ABD
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
2004
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
10 000 000 USD
Dil
İngilizce
Görüntü formatı
35mm
Renk
Renkli
Ses formatı
missing__Format.Sound.DolbySrDdts
Yapım formatı
1.85 : 1
Viza numarası
-