ölü ozanlar derneği nin kitabını okumuştum önce.daha sonra filmi geldi,ben de zaten çok beğendiğim bu kitabın beyazperdeye nasıl aktarıldığını merak ettim doğal olarak.kadroya baktığımda keating i robin williams ın canlandırdığını görünce o kadar sevindim ki.çünkü olabilecek en uygun adamı bulmuşlardı,ve izedikten sonra da hayal kırıklığına uğramadım.diğer genç oyuncular da inanılmaz işler çıkarmışlar.genç perry harikaydı,ethan hawke da öyle.pek çok anlamlı mesaj içeren bir yapım.belki de anne-babalarla izlemek daha uygun olur.
Mükemmeldi yani ne söylenebilirki!Filmin sonunda gözyaşlarıma hakim olamadım gerçekten herkesin izlemesi gereken bir film.Robin williamsı kutluyorum.Bugünü yaşayın!Günü yakalayın.Hayatınızı olağandışı yapın!
Sayısız kere izlediğim nadir filmlerden biridir. Ethan Hawke ı ilk bu filmle tanımıştım ben ve hayran kalmıştım. Hepsi birbirinden başarılı oyuncuların. Robin Williams öyle yakışmışki rolüne. Daha ne söylenebilir bilmiyorum. Kitabı da harika. Filmi de müthiş! Mutlaka görün diyorum.
Carpe diem:) Bu puan biraz yüksek olmuş olabilir ancak filmin altını çizdiği konu o kadar güzelki büyülenmemek elde değil.Aşırı beklentiyle izlenmediğinde ağızda güzel bir tat bırakan zamanına göre başyapıt bugüne göre başarılı bir eser 8/10
Gzel ama abartld kadarda bir film deil. Severek, zevkle izledim ama akas bir bayapt bekliyordum okuduklarmdan dolay. Yinede izlenmesi gereken filmlerden.
film biraz durağan olsada farklı konusu ve oyunculuguyla geçer not alıyor özellikle Robin Williams tek başına oyunculuk dersi vermiş tavsiye ederim sıkılmadan izleyebileceğiniz bir yapım iyi sehirler...
sonu çok etkileyici ve insan kendini ağlamamak için zor tutuyor.robin williams ın mükemmel oyunculuğu ve çok orjinal bir senaryo.bu konuda çok malzeme var ve yönetmen bütün malzemyi çok iyi harmanlamş çok iyi birfilm.
Film gayet iyiydi. İlk izlediğim de çok beğenmiştim. Bir öğretmenin sevgi ve umut dolu dünyasından genç öğrencilerine bakması...Bu arada finale doğru sizleri şok bir olay bekliyor.