Köy

wolkiwolki
wolkiwolki

6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Şöyle bir yorumlara ve sinekritiklere baktım filmle ilgili ve filmin pek beğenilmediğini gördüm. Profesyoneller Shyamalanın kendini tekrar ettiğinden dem vurmuşlar, beğenmeyen izleyicilerden kimileri de 'bu ne biçim korku filmi' kabilinden yorumlarda bulunmuşlar...The Village, başlarda korku filmi gibi görünse de kesinlikle bir korku filmi değil. Künyesinde Bilim Kurgu yazsa da, bilim kurgu ile uzak veya yakından ilgisi yok. Filme en çok uyan gerilim olsa gerek künyede yazan sıfatlardan...Ben aslında beğendim filmi. Filmi ve süprizini beğenmiş olabilirim, ancak her halukarda kötü bir film olduğunu düşünmüyorum filmin... (bu arada, Köyü izleyeli yıllar oldu ama beyazperdede karşıma çıkınca yazmak istedim)
PraEt0r1aN
PraEt0r1aN

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Filmi 2005 de izlemiştim ilk başları güzeldi ama sonralarında filmi kıvıtmışlar o yüzden vasat bir film olmuş
ALTUNTA-35
ALTUNTA-35

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Lütfen biri şu filmi romantik film kategorisine alsın. Korku filmi olarak değil romantik film olarak mükemmel bir film...
hddes
hddes

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
ben filmde az gerilimin dışında korku bilim kurgu göremedim neresinde acaba :S çok mu saf bakıyorum bilmiyorum ama çok romantik bir film olduğu kaçınılmaz...
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
buyuk bir bekLentiyLe izLenmezse, finaLe dogru fiLm guseLLesiyor....
erentos
erentos

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
öyle aman aman bir filmdi değil bence. yani izlemeseniz de bir şey kaybetmezsiniz. hele ki benim gibi shyamalana güvenip izlerseniz, hayal kırıklığınız daha bir büyük olur. karar size kalmış.
kriker1905
kriker1905

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film boyunca sıkıntıdan patladım o gün geç kalkmama rağmen nerdeyse uyuyodum. Bide korkuu filmi diye geçmiyomu kafayı yicem.

Hayatımda izlediğim en dandik sıkıcı filmler sıralamasında rahatlıkla ilk 3 e girer bu film.

İzlemek gibi bi hata yapmassınız umarım.

10/1
hdyma
hdyma

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
konu çok güzeldi.. şiddetten ve kötülükten uzak bir dünyanın özlemini yansıtıyor.. biraz daha hareketli olsa insanları sıkmadan izletebilirdi.. ama çoğu filmden iyi..
janeradige
janeradige

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film
Özgün bir senaryo,güzel kostümler,müzikler sahane,oyunculuklar iyi daha ne beklenebilir ki bir filmden zaten
higurashi
higurashi

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Gayet başarılı bir film.Müzikler süper.Zaten,Night Shyamalanın filmlerinin müzikleri için James Newton Howardı kullanması çok iyi bir seçim.Film atmosferi iyi tasvir edilmiş ve bu kez yönetmen sınırlarını zorlayarak hiç tahmin edilemeyen 2 şaşırtıcı son unsuru kullanmış.Diğer filmlerinde olduğu gibi yine iyi bir dram-gerilim harmanı oluşturmuş.
ciwanali72
ciwanali72

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
değişik konusuna ve iyi oyunculardan oluşan kadrosu bu puanı haketmiyor. joaquin phoenix performansı süper. andrian brody deli rolünde muhteşem. 9/10
55ercument55
55ercument55

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya kimi begeniyo kimi begenmiyo bu filmi bana göre güzel konusu olan süper bi film 2 kez izledim
teslaxxx
teslaxxx

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi. değişik bir konusu var.
redoxx
redoxx

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Filmin özellikle son kısmı insanı oldukça şaşırtıyor ki verdiği paraya ve geçirdiği zamana acıyor.
semahos
semahos

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmin verdiği mesaja odaklanın. sadece bir korku filmi olarak izlemeyin, pek çok tür harmanlanmış bence. şaşırtıcı bir film. bol aksiyon gerilim beklentisinde olanlar çok haz almayabilir. sıradışı kurgusuyla etkileyici. izlenmeli.