fatih164
27 Aralık 2004 tarihinde eklendi
HAYIR... SÜSLÜ FRAGMANLARLA KANDIRAMAZSINIZ İNSANLARI ORDAN BURDAN TOPLANMIŞ 3-5 ADAMLA ÇEKİLİP BİZİM BİR DİZİMİZ KADAR BÜTÇELİ FİLMLERLE KESENİZİ DOLDURAMAZSINIZ... FİLMİ BEĞENENLERE SESLENİYORUM ELMA NIN TADINI BİLMEYEN ELİNDEN SOĞANI BIRAKMAZMIŞ... BU FİLM BIRAKIN SİNEMADA GÖSTERİLMEYİ EN BASİT BİR YEREL TV DE BİLE GÖSTERİME DEĞMEYECEK KADAR REZİL BİR YAPIMDIR
Sıkı bir gerilim sevretmek icin tum soylenenlerı dınlemedım. Keske dinleseydim seyrettigim en kotu filmdi. Turunede bilimkurgu gerilim yazmislar. 2 side bu filmde yoktu
burdan BEYAZPERDE yetkililerine sesleniyorum. Bu filmin türüne, Korku/Gerilim/Bilim Kurgu yazılmış. Bunun bilim kurguyla yakından uzaktan bir alakası varmı? Biz korku filmi bile değil diyoruz heralde yanlışlık olmuş orda...
korku filmi diye gidip izledim duygusal cıktı bu nebicim sey anlayamadim zamanında sehir yasaminda yasadiklari olaylardan dolayi bir yalan uydurup insanlari bir koyde ozgürlüklerini kısıtlamişlar sacma sapan bisey sanki birde bana sehir yasamini kotuluyomuş gibi bişey adi uzerinde KOY guzelim kör kızı salıveriyo babası falan yazık yani o bıcaklanan cocuğada o rol cok iyi yakışmiş hiç konuşmuyo birkere doğru düzgün konuşuyo oda kıza içindekileri döküyo bide çocuğun ormana sırti dönük durma rekoru var kimsenin kıramiyacağı söylentisi orasi hoşıma gitti
Bence bu filmle Shyamalan tek kelimeyle batmış.Filmin konusunu okudum güzel bişeymiş gibi geldi.Hani yaratık falan ama çok çok sıkıcı bir film olmuş.Korku ile alakası yok tam bir aşk filmi.Bu arada filmin sonunda ne oluyordu?(film o kadar sıkıcıydıki arkadaşımla film izlemeyi bıraktık oyun oynadık o yüzden kaçırdım herhalde)
abi bu filme iyi demek delilik yaw.filim boyunca üstten mikrofon sarkıyodu.kol kadar mikrofonu aralıksız 1 2 dakika gördüğüm oldu.konusu iyiydi ama çok kısa filimdi.yazık olmuş...
:)) pardon beyler şimdi merak edip piyanist filmine girdim noah zaten piyanistteki herifmiş. yani benzeme durumu yok ta kendisi....bu kadar mükemmel bi adam nasıl olurda oyuncular listesinde son sıralarda bulunur. o yüzden şaşırdım bende altta zaten
filmden ne bekliyorsanız hepsini çöpe atın anlattığı 11 eylül sonrası amerikan halkının pranoyası ve bunun sonuçları siyasi bir içerik işlenmeye çalışılmış ama uygulama açısından başarılımı onada siz karar verin
korku filmi sandım.meğersem drammış.hemde duygusal film.en nefret ettiklerimden.kardeşim aşk filmi yapıyonuz niye korku filmi diyonuz.gitmeyin paranıza yazık...
Arkadaşlar ben filmi izledim korsan olarak fragmanlardan ve konusundan dolayı filmden çok ümitlenmiştim ama pek fazla beklediğiim kadar iyi değildi.Aslında ilk izlediğimde anlamadım filmi. Diğer Shymalan filmleri gibi dumura uğratan bir sonu var filmin ama çokta tatmin etmiyor. Neyse sonunu söylemiyeyim bu arada birisi işaretler kötü demişti ama vermek istediği mesajı kimse anlamamış.Mesajı anlasalar ne kadar iyi irfilmolduğunu anlardınız.İsaretlerde altıncı his kadar iyi ama The Village pek olmamış.