İzlediğim en saçma filmler arasına bu filmi 1 numaradan sokuyorum korku desen hiç değil gerilim mi? alakası yok yani öle karışık saçma bi film izlenmeseniz hiç bir şey kaçırmış olmazsanız emin olun...!!!2/10
kocaman bi hayal kırıklığım daha!!korku filmi demek için baya bi şahide ihtiyacımız war bence:)konusu değişikti ama yinede filmi kurtarmaya yetmiodu!!filmde tek beğendiğim şey boşrolde oynayan çocuk:)
Köy filmini korku filmi diye izledim ama korku filmiyle yakından uzaktan alakasıyok.Hele gerilim hiç değil sadece o izlenimi yaratmaya çalışmışlar.Filmin çoğu kısmında çok sıkıldım.Ayrıca film çok donuktu tabii bu beni dahada sıktı.Ve filmden beklentilerim çok farklıydı ama hiçte beğenmediğim bir film çıktı orataya.
ya film korku filmi diilde duygusallık bu filmin neresinde onuda çözemedim yani kör bi kız bilmedii bir ormanı geçip gidiyorsa aynı halt ferhat ın şirin için dağları delmeside de var yani evet adrian brody mongol gerizekalı rolünü ii becermiş ama madem duygusal ve drama yüklü bu film niye kasıp insanları korkutmaya çalışıyorlar ilk 45-50 dk e tabi insanlar filmden çıkınca doğal olarak küfreder sen fragmanını yap korku filmi gibi ilk 45-50 dk ger sonra neymiş çıksın birileri duygusal film bu aslında ondan olmaz arkadaşlar yemeyin birbirinizi film ne kötü ne güzel ...güzel diyenlerin hepsi sonuna şaşırmıştır gene ondan güzel geliodur ben sonunu tahmin ettim ama film izlenebiliyor kötü diil kötü diyenlerde korku filmi diye gitmiş fragman aldatmacası ...konu klişe oyuncular ve çekimler güzel sonunda şaşırtma taktiği ile shyamalan e baktıımız zaman ohaaa filme bak diil bu tamam altıncı his ve dövüş klubü bu şaşırtmalar için bir devrimdir ama geçti artık bu zaman yeni birşeyler bulmanın vakti geldi dövüş kulubünün yönetmeni fincher bile panik odasında aynı taktiği uygulamadı geçti zamanı filmde kızdıım nokta benim sadece bu
Fragmani izleyen zannediyor ki bu film Korku/Gerilim tarzinda bir film.Resmen 3 Kagitcilik denir buna.Filmin tek karesinden zevk aldigimi söylersem bir daha yorum yapamiyim!2004'de Kendime Dolandirilmis 3 Kagida Getirilmis Hissettigim ikinci bilim budur arkadaslar.(Birincisi Open Water!)Rezalet+Fiyasko!
dalga geçiyor bence bu filmi yapanlar...izliyorsunuz izliyorsunuz ne olacak acaba falan diye...sonra aaa onları biz uydurmuştuk falan diyo...estetik de değil..
Arkadaşlar Ivy'ın kör olduğuna siz inandınız mı yaniii? Hastalıklı bir zihniyet söz konusu ve açıkcası pekte başarılı işlenmemiş. Shyamalan'dan artık herkez sürekli süpriz bir son bekliyor. Bence artık tarzını değiştirse iyi olur. Ben bu filmden çok umutluydum ama beni hüsrana uğrattı. Benden bu filme anca 2 puan işler. 2,5 fazla gelir.