banadolu
14 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bu yılın en kötü filmi!!!shyamalan her filminde performans düşüklüğü gösterdi ve sonunda çöktü.bitti artık bu iş!tek hatası altncı his gibi bir başyapıtla karşımıza çıkmasıydı belki ama ne yazık ki bir atımlık barutu bitmiş!paranıza yazk,eğer hala oynuyosa karanlık sırlar'a gidn.köy'ü ise bi drama olarak tüketebilirsnz
Sana son bi şans vereceğim hepsi bu. 6.histen sonra dibe vurmaya çalışıyorsan eğer iyi yoldasın. Bu gidişle dip yakın. Film konu itibariyle çok iyi olabilirmiş. Sosyal yapıdan kaçan muhafazakar tipler ama... Hele o gizli yol yok mu. Dedim ya son bi şans.
filme iyi ki buradaki yorumları okuyup gitmişim. yoksa büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktım. oyunculuklar çok iyi ama ne yazık ki filmin konusu çok kötüydü. evet ben de yukarıdaki miktofonları gördüm.