Köy

kselefon
kselefon

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Yönetmen ve oyuncu kadrosuna bakınca çok şeyler bekleyebilirsiniz,ama benim beklentilerimi karşılamadı bu kadro ile çok daha iyi bir yapım ortaya konabilirdi. 4/10
PraEt0r1aN
PraEt0r1aN

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Filmi 2005 de izlemiştim ilk başları güzeldi ama sonralarında filmi kıvıtmışlar o yüzden vasat bir film olmuş
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
buyuk bir bekLentiyLe izLenmezse, finaLe dogru fiLm guseLLesiyor....
redoxx
redoxx

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Filmin özellikle son kısmı insanı oldukça şaşırtıyor ki verdiği paraya ve geçirdiği zamana acıyor.
semahos
semahos

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmin verdiği mesaja odaklanın. sadece bir korku filmi olarak izlemeyin, pek çok tür harmanlanmış bence. şaşırtıcı bir film. bol aksiyon gerilim beklentisinde olanlar çok haz almayabilir. sıradışı kurgusuyla etkileyici. izlenmeli.
musti5382
musti5382

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri.Tamam mesaj valan veriyor ama çok saçma olmuş. 10/3 veriyorum.
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
yönetmenin 6.his filminden sonra bunu heyecanla izledim ama istediğimi bek alamadım.genede fena değil.
piscizer
piscizer

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu film sosyal mesajının dışında hiçbir numaraya sahip değil...Korku film sanıp alanlara yazık ya!
missbond-2
missbond-2

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
anlatmak istediği şey güzel ama istediğini kurgulayamamış başka olaylarla harmanlayamamış tek konu üzerinde bazen sıkan bunun neresi korku dedrten bir film izlemeye pek değmez hele hele korku diye hiç izlenmez
honours90
honours90

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ne umutlarla izledim ama hüsrana uğradım:(:(
aaslan26
aaslan26

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilginç ama güzel bir film, epeydir seyretmek istiyordum.
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
orta halli bir gerilim filmi diyebiliriz korku sayılamaz.
mineck
mineck

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bnce film gzldi hatta çok gzldi ben beendim ;)
boldheart
boldheart

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
film bence çok büyütülmüş shyalaman dan böyle bir yapım beklmezdim çok kötü bence sadece sesler korkutucu film bence hiç korkunç değil hatta çok saçma diyebilirim bi kere korku diye izlemeyin filmi enteresan bir film olmuş 10/4 diyorum...
beckhammm831
beckhammm831

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmin ilk yarısında gerçekten çok ürkütücü bir hal ve merka vardı ama 2. yarısında sonra beklentilerin aksine bir aşk filmine dönüştü. dedikleri gibi yılın en iyi korku filmi çıkmadı. ben pek beğenmedim şahsen !!!