Köy

Alper Gencan
Alper Gencan

28 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Film izlerken ters köşe olmayı seviyorsanız buraya. İzlenilmesi gereken sizi içine çeken ve öyle bir anda sizi ters köşe yapan bir film ki şaşırıp kalacaksınız.
BABA S.
BABA S.

20 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Bir Shyamalan eseri.Basın ve seyirciler tarafından hor görülerek harcanmış bir film.Ne korku ne gerilim.Harika bir drama.Çok karmaşık olmasa bile güzel kurgulanmış,karakterlerle empati yapabildiğiniz bir fiilm.İzleyin pişman olmazsınız
axbluem
axbluem

21 Aralık 2010 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi filmlerden biridir,bukadar az puan almasına şaşırdım,puanım 9.
panislam
panislam

13 Ekim 2010 tarihinde eklendi
film insanı sadece eğlendiren onu düşündüren ve bişeyler katan bir sanat değildir şeklinde düşünenlerin izlemesi sakıncalı bir film..aksini düşünenler izleyebilir ve hayat , düzen ve şiddet kavramları arasındaki ilişkileri sorgulayabilir..
ozana99
ozana99

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
korku filmi değil. o beklentiyle izlenmemeli. bilim kurguda sayılmaz. bence filmin konusu insan. insanın acılardan ve mutsuzluklardan kaçışını, kötülükleri engellemek için kendilerini izole edişini ama ne kadar kaçarsan kaç kötülüğün gene insandan geldiğini anlatan güzel bir film. bence izlemeye değer.
bergmanfun
bergmanfun

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
filmin puanı neden bu kadar düşük anlam veremedim açıkçası..yıllar önce sinemada izlemiştim ve filmin senaryosu olsun kurgusu olsun bana gayet güzel gelmişti yine izledim aynı duyguları tekrar yaşadım..ha salt bir gerilim filmi niyetine izleyenler düşürmüş olabilir puanı ama konusu gayet güzeldi bence
AstalaVista
AstalaVista

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
zamanında fragmana göre film izleyen kitlenin koRku filmi bekleyip hüsRana uğRAdığı fiLmdir..Benim için çok iyi bir senaRyodur.. 8 puan
jr2010
jr2010

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
filmi 2004 yılında izlemiştim ve çok sevmiştim. izlediğim en ii filmler arasında bu film. hele filmin müziği çok süper. Filmi korku filmi beklentisiyle izleyenler hayal kırıklığına uğrarlar ve genelde olumsuz yorum yapanlar da onlardır. korku filmi beklentisiyle izleyenler 10/2 puan veriyor aşk filmi olarak izleyenler 10/9.
efulimay
efulimay

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
pek çok kişi gibi benim de bütün beklentilerimi karşılamadı. senaryo iyi düşünülmüş; ama boşluklar iyi doldurulmamış. filmi izledikten sonra "iyi de şu nasıl oldu? Bunu nasıl karşılıyorlarmış? Onu kimse anlamamış mı yani?" gibi soruları sıralıyorsunuz arka arkaya. yine de sosyal mesaj yönü ile "altıncı his" ten daha güçlü bir film. Kör kızın olağanüstü çabası masalsı bir hava katmış. o bölüm daha farklı düşünülmeliydi. yine de izlenmeli.10/7
ALTUNTA-35
ALTUNTA-35

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Lütfen biri şu filmi romantik film kategorisine alsın. Korku filmi olarak değil romantik film olarak mükemmel bir film...
hddes
hddes

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
ben filmde az gerilimin dışında korku bilim kurgu göremedim neresinde acaba :S çok mu saf bakıyorum bilmiyorum ama çok romantik bir film olduğu kaçınılmaz...
hdyma
hdyma

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
konu çok güzeldi.. şiddetten ve kötülükten uzak bir dünyanın özlemini yansıtıyor.. biraz daha hareketli olsa insanları sıkmadan izletebilirdi.. ama çoğu filmden iyi..
janeradige
janeradige

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film
Özgün bir senaryo,güzel kostümler,müzikler sahane,oyunculuklar iyi daha ne beklenebilir ki bir filmden zaten
ciwanali72
ciwanali72

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
değişik konusuna ve iyi oyunculardan oluşan kadrosu bu puanı haketmiyor. joaquin phoenix performansı süper. andrian brody deli rolünde muhteşem. 9/10
55ercument55
55ercument55

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya kimi begeniyo kimi begenmiyo bu filmi bana göre güzel konusu olan süper bi film 2 kez izledim