Köy

kim ne derse desin muhtesem 10 numara izlemeyen bin pişman olsun
butchhaynes-2
butchhaynes-2

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence mukemmel bır fılm mekan kurgu ve son!
nilufererdal
nilufererdal

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence harika bi film :)
arkadaşlar korku filmi olarak bakmayın, korku filmi değil, gerilim ve dram filmi :)
kızın yaptığı çok büyük bi fedakarlık :)
turkuaz-ysm
turkuaz-ysm

6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence harika bir film. ancak korku filmi değil. yorumların bu kadar olumsuz omasının sebebi de bu olsa gerek. korku filmi çıkmadığı için insanlar hayal kırıklığına uğramış olmalılar. korku filmi dışında bi tür olarak bakarsanaız müthiş bir film
umutbk
umutbk

22 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bence bu filmi korku veya gerilim filmi olarak tanıtmak yanlıştı bu anlamda en baştan yanlış yapıldı ben izledikten sonra korku fimi olmadığına çok sevindim çünki o amaçla yapılsaydı bu kadar etkileyici olmazdı bu filmi beğenmeyenlerin ise nasıl film izlediklerini sorgulamak lazım!!!!!
kaankarsan
kaankarsan

1 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Bu filmi bir aşk filmi olarak ele alırsanız üstüne bir gerilim filmi için yeterli olmayan ama aşk filmi için yeter de artar gerilimi eklerseniz bu gizli başyapıtı içerden çıkarırsınız. Köy hayatını mükemmelleştirmeye çalışıp da aksine mahveden ve masumiyetini korumaya çalışırken beklemediği şeyler olan insanların hikayesini izlediniz veya izleyeceksiniz. Shyamalan'ın kesinlikle en iyi filmi olduğunu düşünüyorum. Eğer korkmak için bir filme gidiyorsanız bu filme gelmeyin ama ağlayabileceğiniz bi film istiyorsanız bu film biçilmiş kaftan..
fatomann
fatomann

13 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Film çok başarılı bir kere bunu kabul etmek gerek. Ama sinemaya korku filmi diye izlemeye gidenler hayal kırıklığına uğramışlarsa bu olasıdır. Çünkü bu bir aşk hikayesi ve aslında altında şehir yaşamının karanlık yüzü ile ilgili yoğun bir eleştri de var. Ben çok beğendim.
felicio-2
felicio-2

8 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bıçaklama sahnesi ve ivy le lucius hunt ın aralarındaki diyaloglar müthişti...
onurdolanbay
onurdolanbay

5 Ocak 2005 tarihinde eklendi
kim ne derse desin bu mükemmel bir film ama korku olarak değil duygusal olarak
icdeddpeople
icdeddpeople

31 Aralık 2004 tarihinde eklendi
BENCE KÖY SHAYAMALAN'IN EN İYİ FİLMİDİR...KORKU OLARAK GİDENLERİN BEYENMEMESİ BENİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR...ETRAFIMDAKİ ÇOĞU KİŞİ FİLMİ BEYENMEDİKLERİNİ SÖYLÜYORLAR...BEN ONLARIN FİLMİN VERMEK İSTEDİĞİ MESAJLARI ANLAMADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM...BENCE ÇOK GÜZEL VE DERİN İÇERİKLİ BİR YAPIM...YORUMCU ARKADAŞIN YAPTIĞI YORUMA DA BU KAPASİTEDEN BU YORUM ÇIKAR DEMEKLE YETİNİYORUM...9/10
oscar1895
oscar1895

14 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Bu filme nasıl kötü diyebiliyorsunuz anlayamadım gitti...Filmi kuzenimle seyrettim,çıkışta kuzenim:e daha ne yapsın Shyamalan?...Biz sadece Altıncı His gibi bir başyapıtın yönetmeninden hep bir başyapıt bekliyoruz.Hangi yönetmenin bütün filmleri başyapıt ki'Ayrıca korku filmi derken insanlar farklı beklentiler içindedir.Mesela ben habire hortlak,hayalet gösteren filmlerden asla korkmam.’onlar’ filmde ne kadar az görünürse o kadar korkarım.Örneğin 13,Hayalet’i gülerek izlemiştim.Oysa Karanlık sular,Diğerleri gibi filmler oldum olası korkutmuştur.Hani belki Köy pek de öyle bir korku filmi değildi ama asla kötü değildi.Ayrıca filmin birçok sahnesi(Özellikle ismi lazım değiller köye girdiklerinde herkes evin bodrumuna kilitlenmeye koşuştukları sahne)Hıtchock kokuyordu.Kısacası ben filmi oldukça beğendim.Shyamalan’ın atmosfer,filmin içeriği,konusu,simgesel anlatımı dört dörtlüktü.Hele Shyamalan’ın kendini ecza dolabının camından gösterdiği sahnede:Aşk olsun yine filmin finalinde şaşırttın beni!...’dedim kendi kendime...NOT:Biçoğunuz filmin içeriğinden fazlasıyla bahsetmiş.Lütfen... filmi izlemeyenler vardır....
barfatak
barfatak

26 Kasım 2004 tarihinde eklendi
KİM NE DERSE DESİN DÜNYANIN EN GÜZEL FİLMİ!
ayhanpala
ayhanpala

22 Kasım 2004 tarihinde eklendi
filmin sürpriz sonu dolayısıyla düşündüklerimi tam olarak yansıtamıyorum.Yalnız filme haksızlık edildiği bariz bir gerçek.Görünen mikrofonlar yerine filmin verdiği mesaj bazı sahnelerinde yaratılan salt korku ve her şeyden önemlisi yartılan muhteşem atmosfer konuşulmalı.Bazılarının dediğinin aksine muhteşem bir son sinemaseverleri bekliyor.Ayrıca Shayamalan'ın her filminde karakter filmin sonunda ölü olduğunu bilmek zorundada değil.Bryce Dallas Howard'ın muhteşem oyunculuğunu es geçmek mümkün değil ünlü bir yönetmenin kızı ama kesinlikle torpilli değil tam bir yetenek.Ayrıca Adrian Brody ve Joaquin phoenix'te üst düzey performanslarıyla filme renk katıyorlar.Eğer gerçek bir sinema severseniz bu filmi mutlaka izleyin ve lütfen kafanızı görünen mikrofanlar gibi tuhaf olgulara takmayın.
berk444
berk444

19 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri. 6. his ya da Yeşil Yol gibi bi klasik olması kesin. Film insanı 15 dakikada bir şaşırtıyor ve yönetmen ise bi harika. Matrix den anladıysanız ve Yeşil Yolda ağladıysanız görmeniz gereken ilk film
Alp A
Alp A

19 Kasım 2004 tarihinde eklendi
burakt sen hiçkimseyi dinleme ve filme git,özellikle de eğer gerçekten gitmek istiyor ve arada kalıyorsan,aynen benim yapacağım gibi :)