Film baştan sona sıkıcı. Resmen uykumu getirdi. Film demeye bile dilim varmıyor. Çok özürdülerim ama bu puanın yarısın bile haketmiyor. Hayatımda izlediğim en kötü film.1/10
Daha iyi bir film bekliyordum açıkçası. Kafanızda bir soru işareti oluşuyor acaba bu yaratıklar denilen şey nasıl birşey diye ama, o soru işareti kalktıktan sonra filmde geriye pek birşey kalmıyor. Tabiki, gerçek yaşamın içinde barındırdığı şiddet, vahşet ve kötülükleri eleştirmesi ve insanların bu kötülüklerden uzak kalabilmek için hangi şartlarda yaşamaya razı olabileceğini göstermesi filmin artı özelliklerinden.
burdan BEYAZPERDE yetkililerine sesleniyorum. Bu filmin türüne, Korku/Gerilim/Bilim Kurgu yazılmış. Bunun bilim kurguyla yakından uzaktan bir alakası varmı? Biz korku filmi bile değil diyoruz heralde yanlışlık olmuş orda...
çok kötü bir film.ne konusu güzel,ne diyaloglar güzel,ne müzikler güzel.bütün bunların yanında uzunca bi film.sıkıldım ve boşa vakit kaybettiğimi düşündüm.
HAYIR... SÜSLÜ FRAGMANLARLA KANDIRAMAZSINIZ İNSANLARI ORDAN BURDAN TOPLANMIŞ 3-5 ADAMLA ÇEKİLİP BİZİM BİR DİZİMİZ KADAR BÜTÇELİ FİLMLERLE KESENİZİ DOLDURAMAZSINIZ... FİLMİ BEĞENENLERE SESLENİYORUM ELMA NIN TADINI BİLMEYEN ELİNDEN SOĞANI BIRAKMAZMIŞ... BU FİLM BIRAKIN SİNEMADA GÖSTERİLMEYİ EN BASİT BİR YEREL TV DE BİLE GÖSTERİME DEĞMEYECEK KADAR REZİL BİR YAPIMDIR
abi bu filme iyi demek delilik yaw.filim boyunca üstten mikrofon sarkıyodu.kol kadar mikrofonu aralıksız 1 2 dakika gördüğüm oldu.konusu iyiydi ama çok kısa filimdi.yazık olmuş...
Arkadaşlar ben filmi izledim korsan olarak fragmanlardan ve konusundan dolayı filmden çok ümitlenmiştim ama pek fazla beklediğiim kadar iyi değildi.Aslında ilk izlediğimde anlamadım filmi. Diğer Shymalan filmleri gibi dumura uğratan bir sonu var filmin ama çokta tatmin etmiyor. Neyse sonunu söylemiyeyim bu arada birisi işaretler kötü demişti ama vermek istediği mesajı kimse anlamamış.Mesajı anlasalar ne kadar iyi irfilmolduğunu anlardınız.İsaretlerde altıncı his kadar iyi ama The Village pek olmamış.
filmden ne bekliyorsanız hepsini çöpe atın anlattığı 11 eylül sonrası amerikan halkının pranoyası ve bunun sonuçları siyasi bir içerik işlenmeye çalışılmış ama uygulama açısından başarılımı onada siz karar verin