freecritic
13 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Çocuklara ailenin önemini anlatan ve onlar için görsel bir şölen sunan bir filmden öteye geçemiyor.Büyüklere hitap eden bir yanı yok.Nasıl bu kadar çok insan beğenmiş ve bu kadar çok puan verilmiş anlamadım,Johnny Depp ve Tim Barton ikilisi yüzünden herhalde.
ben bayıldım filme ya süperdi:)))zaten tim borten ve johnny depp bir araya gelirde kötü bişey çıkarmı hiç.zaten johhny nin o mimikleri nasıl yaptığını bi anlasam:))))adamın yüzü resmen lastik. neyse ruhu çocuk kalanlar bu filmi kaçırmasın:)))))
Müthişş...Yani Jonhhy Depp bu rolün altından kalktıya helal olsun yani bu adam bir Diva.Film sıcak,içten,sevimli ve şirin bi film olmuş izlemenizi isterim ama izlerken yanınızda çikolata bulundurun çünkü film sırasında canınız acayip çikolata çekecek neyse genelleme olarak çok iyi bi yapıt...!!!9.5/10
Çok eğlenceli, çok keyifli bir filmdi. Filmden sonra deli gibi çikolta yiyesim geldi.Johnny Deep harika bir oyuncu mimikleri mükemmel.İlerde çocuklarıma da mutlaka izletecğim harika bir film 10/10
cok eglenceli,ailece izlenebilcek güzel bir film..johnny deepinde harika bir seker kıvamı verdigi film.. Önemli not:yanınızda cikolata türü seyler bulundurun canınız cekebilir;)
Öncelikle filmi çocuk filmi olarak görmeyin. En azından ben farklı bir tat aldım. Tim Burton iyi bir yönetmenlik sergilemiş. Johhny Deep’in performansı da harika. Film boyunca hiç sıkılmadım fakat, sonu birazsıkıcı geldi. Özellikle fabrika içince geçen süre çok eğlenceli. (10/7)
muhteşem fantastik bir film. harika görselliklerle dolu eğlenceli ve her yaş düzeyine uygun bir film. elbette johnny depp harika oyunculuğunuda unutmamak lazım.