Charlie’nin Çikolata Fabrikası
4,3

zzade
zzade

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok çok güzel bir film hele johnny muhteşem
wildmor
wildmor

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
güzel filmdi de biraz daha seviyesi düşük.yane çocuklar için birebir.ama tabi yetişkinlerde sıkılamdan izleyebilir.
sirin-kalayci
sirin-kalayci

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filmin eskiden kitabını okumuştum.filimini görüncede hemen izledim.gerçekten hayalürünü ama güzel bir film özelliklede johhny depp bu kadar güzel oynayınca bu çıkıyor ortaya
miss-evans
miss-evans

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
böylesine şirin ve masalsı bir hikayenin tim burton gibi harika bir yönetmen tarafından uyarlanması muhteşem olmuş. johhny deep in dillere destan willy wonka performansı da cabası.tekrar tekrar izlenebilecek teması diyalogları çok yerinde tadından yenmeyen bi film.
Ceren S.
Ceren S.

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Johnny Depp her zamanki gibi müthişti.. Ve film boyu canım çikolata çekti yaa =) Çok guzel bi filmdi ben ce herkese tavsiye ederim hiç sıkıcı değil...
nihalgibi
nihalgibi

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
tadından yenmeyen, bittiğinde of ya of ya neden bitti diyeceğiniz, türden cici bir film
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli ve keyifli bir filmdi. Elbette filmi izlemeye en büyük etken Johnny Deep’in varlığı. Grinç tarzı güzel vakit geçirmeyi sağlayan bir film. Ben beğendim.
kimyaegr
kimyaegr

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
dha cok cocuklara yönelik olsada filmi büyük bi keyifle izleyebiliyosunuz diğer cocuk filmlerine benzemiyo herkes zevk alarak izleyebilir.Johny Deep ve Tim burton'ın her filmi super zaten kötü olması mümkün deil..
selo-jin
selo-jin

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi hoştu ama pek komik diil sadece güzel bir uyarlanış sonunda herkes mutlu oluyor.anlatılmaz izlenir :)
süpernova-2
süpernova-2

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Herhalde Tim Burton ismini duymak bile bu filmi izlemek için yeter de artar bile
spiritual-antiseptic
spiritual-antiseptic

19 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
charlie'nin çikolata fabrikası aslında bir çocuk kitabıdır çok yaygın olmadıı için çoğu insan bilmez..benim çocukluğumda okuduğum en mükemmel kitap serilerinden biriydi..hayal ettiğim kadar mükemmel deildi..fakat tim burton ın yaptıından iyide kimse yapamazdı sanırım..çocuk filmi sanmayınız lütfen..
johnny-depp-edy
johnny-depp-edy

17 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
çok güsel bi film.kesinlikle insana kendini iyi hissettiriyo.sanki bambaşka bi dünya.zaten tim burton filmiyse üstelik johhny depp te varsa o film kesinlikle mükemmeldir...kısaca harika ve etkileyici...
miramus
miramus

5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Kitabını okuduğum ve 1971 yapımı filmini izlediğim için bu film çok fazla süprizler içermedi benim için..Ama Tim Burton'un dehası çikolatanın tadını tattırmayı başarmış ve Depp unsuru filmi harika yapıyor..Büyük küçük herkes izlemeli..:)
themeltdown
themeltdown

3 Nisan 2006 tarihinde eklendi
daha biraz önce izledim ve çok beğendim bence izlenmesi gereken bir film
küçüklerin yanında büyüklerede hitap ediyor
johnny depp yine iyi iş çıkarmış
naked-soul
naked-soul

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
harika bir konu harika bir oyuncu ve masalsı anlatımını bozmayan usta bir yönetmen.iyi bir film için daha ne gerekli ki? tim burton yine hayalleri zorlamış ve johnny depp her zamanki gibi...yanlız ben filmi biraz daha hareketli beliyordum ayrıca filmin ismi de biraz düşünüldüğünde finali apaçık söyleyen bir tarzda olmuş onun dışında herşey çok iyi.9/10