Ultraviolet
2,9

mertyuksel1991
mertyuksel1991

30 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ben filmin ilk 30 dk seyrettıkten sonra bole fılm mı olur bu kadar görsel efekt koyuonuz insan bıraz dıkkat eder nası olmus gorsel efektler berbat fılm çok kotu 1 verdım
qstah88
qstah88

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
kötü...cok yapay.. görüntüler cok kötü..cok abartılı.. izlemek zaman kaybı.. filmin tek güzel tarafı milla
metincebeci2000
metincebeci2000

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film tek kelimeyle batık.iyi bir film olabilirmiş ama yönetmen batırdıkça batırmış.nerede equlibrium nerede bu film.aralarında dağlar kadar fark var.milla da zaten kötü bir oyuncu.kimseye tavsiye etmiyorum.sinemaya gelirse paranızı bu filme harcamayın.ultraviolet keşke çizgi roman kalsaymış.
boc3k
boc3k

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok fazLa gerçek dışı uçuk sahne var animasyondan öte çizgi film izliyorum sandım..
onur-dersim
onur-dersim

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
eylenceli bir film ama epeyce bu filmde uçulmus yaw animasyonlar daha iyi yapıla bilirdi yani sahte oldugu çok belli oluyordu
fullpc
fullpc

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ya mükemmel bir film süper muhteşem harika konusu süper efektler süper milla süper ,,,
onureligur
onureligur

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Görsel olarak oldukça hoş bi film.
Waryete sahneleri de ii.
Ama fazla bişi beklemeyin.
Haaa unuttum tabi bi de MİLLA war :)))
galeria-video
galeria-video

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Film iyi olsaydı bu kadar çabuk vcd-dvd' si çıkmazdı zaten çoğu sahnesi animasyondan ibaret. Filmi güzel kılan sadece Milla Jovovich başka birşey yok...
ravenauss
ravenauss

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
tek kelime ile vasat filmi sakın matrix ile kıyaslayarak izlerseniz bu filmin dünyayı kurtaran kadın olduğunu anlarsınız tamamem vakit kaybı
behramx
behramx

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bu Film Bana

Elektra
ve
Kill Bill çağrıştırdı.

2006 Yapımı olmasına Karşın Efeklere hiç özen gösterilmemiş Konu Anlamsız yeni birşeyler yaratmaya çabalamışlar ama üzelerek belirtirim ki çok kötü olmuş. Bende Yüz Üzerinden 5 Alabildi...!
aytuner
aytuner

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
flimde konu yok ama çok güzel sahneler var aksiyon sahneleri bol ben sadece aksiyon sahneleri seyretmek istiyorum derseniz tavsiye ederim
Chev
Chev

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence cok abartı masallah tek basına filmdeki bütün adamları dövdü matrixteki neo bile bu kadar adam dövmemişti
ayyash1907
ayyash1907

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ben filmi sevdim ama sürekli bir kavga dövüş var.o yüzden biraz hızlı bir film.milla çok yakışmış film güzel tavsiye ederim...
silas-21
silas-21

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
milla icin syrettim ama milla ya yakışmayan bi film
m-halis-a
m-halis-a

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Milla'nın hatrına, izlemek için çok direndim; ama, dayanamadım yarıda bıraktım. Bir senaryoya kadar mı kötülük yapılır? (4/10)