İnanılmaz Aile

Bir kere izlemenin bile yetmeyeceği,güzel bir animasyon filmi.......8/10
sayns
sayns

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
En güzel animasyonlardan !
gskaltay
gskaltay

21 Ocak 2005 tarihinde eklendi
gerçekten çok eğlenceli bir film özellikle filmin son onbeş dakikası çok güzel olmuş animasyon sevenler kaçırmasın...
Eren Yenigün
Eren Yenigün

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Güzel eğlenceli ama daha iyi olabilirdi eksik yanları var yinede süper izlenilesi bi animasyon benim favorilerimden 9/10
Firat A
Firat A

9 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Buz devrini seyrettim ve türkce dublajını cok cok sevdım hele o SID yokmu? beni kopardııı.bunda da aynı zevki aldım. seslendirmeler cok super.Hele o kucuk cocuk beni koparıyooo!!
__Bilmiyom belki değişik bişey yaparsın!__
destire85
destire85

16 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bende süpPpPer bir filmdi çok eylenceliydi bence sinemada izleyin ben divx te izledim sinemada daha eylenceli olur..
cerenperk
cerenperk

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çoook komik:))) herkese tavsiye ediyorum hele bisikletli çocuk muhtesem gulmekten yerlere yattım:))))
wolf649
wolf649

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film
onur-dersim
onur-dersim

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu film benim izledigim en komikve mecaralı animasyon falla filmin bitmesini hiç istemedim yani o kadar iyi bir filmdi
Actor-Ums
Actor-Ums

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film herkese tavsiye edebilirim. animasyon düzünlemeleride gerçkten harika
miroozkan87
miroozkan87

10 Aralık 2005 tarihinde eklendi
sınırlarına aşmış bir animasyon izlerken çok güldüm çizimler klasik değil ve güzel mutlaka izleyin!!!
hilalhosgor
hilalhosgor

30 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
animasyon filmlere zaten bayılıyorum!buda diğer animasyonlar gibi İNANILMAZdı!özellikle filmde faworim inanılmaz bebekti.çok tatlıydı umarım dewamı gelir!
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
jose mourinho nun bile bayıldıgı bir filme biz mi burun kıvıracagız:) harika
edenknight
edenknight

19 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Pixar gerçekten işini bilen bir firma,her yapıtları izleyici ile mükemmel bir empati kurarak kalplerini kazanıyor ve hem gişede hem de eleştirmenler nedzinde büyük başarı kazanıyor,peki bu nasıl oluyor?Şöyle ki dikkat edin tüm Pixar filmleri hangi evrende geçerse geçsin her gün rastlayabileceğimiz sıradan karakterler üzerine odaklanıyor,özellikle Finding Nemo bu açıdan onlar için bir zirve noktası oldu,Incredibles`ta ise daha büyüklere yönelik,hatta karanlık bir yapı görüyoruz,bunda grafik şiddet kullanımınının çok olması da etkili tabii,komedi dozu azaltılmış ve çocuklara yönelik öğelerin ve esprilerin çoğu da kaldırılmış durumda,bunun yanında günlük hayata dair çok inca ayrıntılarla süslü inanılmaz gözlemlere dayalı sahneler var ki seyrine doyum olmuyor,özellikle Bob`un şirketinde geçen sahneler,anne karakterinin işlenişi gerçekten animasyon adına çok büyük gelişmeler,teknik olarak kullanılan yeni saç v kostüm dinamikleri,yumuşak ışıklandırma tarzı filmin görsel malzemesini çok keyifli hale getiriyor,bunda üç görüntü yönetmeni ile çalışmalarının da payı büyük sanırım,artı James Bond aksiyonu,süper kahraman trükleri de yerli yerinde ve orantılı biçimde kullanılmış,ve en önemlisi filmdeki insan sıcaklığı yine üst düzeyde,kısacası gidin izleyin ve animasyonun nelere kadir olduğunu görün,özellikle büyüklere tavsiye ediyorum.Saygılar.
guneyfiliz
guneyfiliz

1 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
grafikleri ve görselliği açısından daha önceden vizyona girmiş ve izlediğim animasyonlar arasındaki en iyi yapım,özellikle çocuklardaki mimikler harika...
ikincisinide merakla bekliyorum...