İnanılmaz Aile
4,3

yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bir animasyon gerçekten tipler süper ama shreek ve nemo hala benim gözdem...
tugruldonmez
tugruldonmez

15 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Yer yer eglenceliydi, animasyon ise süperdi ama yine de cok zevk alamadim.Ikinciye izliyebilecegimi sanmiyorum.Özellikle bu tarz fimlerin hastasi olarak moralim bozuldugunda ben hala bilmemkaçinki kez Toy Story`i izliyorum bikip usanmadan.Offf Toy Story 3 ne zaman çevrilecek acaba:((
iyomi
iyomi

17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Filmi ben çoooooook beğendim.Çok eğlenceliydi.Neredeyse her sahnesine güldüm.Sinema salonunun tamamı çocuktu ve hiç biyerini anlamadılar.Bu filme çocuk filmi denmesi bu yüzden çok saçma.Alakası bile yok.Filmde en çok Bay Incredible'ın oğlunu seslendiren kişiye karşı bi sempatim oldu.Çünkü Nemo'yu seslendiren de o. Ayrıca Bob'un hayranı olan çocuğun ilerdeki hali aynı Batman'deki Joker'e benziyor. :D
mehmet53
mehmet53

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
10 puan verdim.gerçek bir film tadında gerçekçi ve süper olduğu için
cerenperk
cerenperk

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çoook komik:))) herkese tavsiye ediyorum hele bisikletli çocuk muhtesem gulmekten yerlere yattım:))))
ladyblue-87
ladyblue-87

22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
film kesinlikle harika.. karakterler çok güzel olmuş. her sahne harikaydı ama ben o küçük bisikletli çocuğu çok sevdim. izlemeyenlere ii seyriler.. byes
Firat A
Firat A

9 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Buz devrini seyrettim ve türkce dublajını cok cok sevdım hele o SID yokmu? beni kopardııı.bunda da aynı zevki aldım. seslendirmeler cok super.Hele o kucuk cocuk beni koparıyooo!!
__Bilmiyom belki değişik bişey yaparsın!__
benbilirim31
benbilirim31

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim.benim oğlum bi ara koleksiyonu yapıyordu oyuncaklarından. ama bu filmler tam bize göre....tavsiye ederim evinizde bulunsun.
wolf649
wolf649

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film
a closed chapter
a closed chapter

1 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
Disney klişelerinden ayrılmasına rağmen (benim gözümde) kült animasyon filmi olabilmiş, esprisi yerinde, hikayesi su gibi akan, rastlanılırsa tekrar izlenebilme potansiyeli olan bir yapım. 5 yıldız vermemin sebebi konunun orjinalliği ve vizyon tarihinin hiçbir dezavantaj verememiş olması. Günümüzde çıkan çoğu animasyondan daha iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.
destire85
destire85

16 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bende süpPpPer bir filmdi çok eylenceliydi bence sinemada izleyin ben divx te izledim sinemada daha eylenceli olur..
Stanley-2
Stanley-2

22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Çok çok eğlenceli... tek kelimeyle mükemmel değil bence ancak eğleneceğinize dair garanti verebilirim.Film başlamadan önce beni komaya sokan o kısa animasyon olmasaydı çok daha güzel bir başlangıç olacaktı ama neyse.Filmin en komik sahnelerinden biri açılıştaki bay inanılmazın ’kedicik’i kurtardığı sahne. bu sahneyi bir daha seyretmek istiyorum, yarıldık resmen. ilk yarısı biraz ağır ve hafif komik geçti. evet, 2. yarıdan çok şey bekliyorum ve beklediğim oldu, izlediğim en iyi aksiyonlardan en eğlenceli aksiyon filmi önümde duruyordu. ilk yarıda biraz sıkılmama rağmen ikinsi yarı nasıl geçti anlamadım valla. dur durak bilmedi, arada ufak tefek espiriler falan.Film müthiş bir emeğin ürünü. animasyonlarda en çok dikkat ettiğim şey ayrıntıdır. en ufak bir hareketi dahi ince detayına kadar uğraşmaları beni en çok memnun eden şeydi.aile arasındaki konuşmalar fazla abartılmadığı ve uzatılmadığı için yapmacıklıktan uzak ve hoştu. ker karakterin yeteri kadar üzerinde duruluyor.Filmdeki en başta Bond dokundurmaları ve diğer benzeri filmleri de işn içine katmaları yüzümüzü gülümsetiyor.Shrek kadar komik anları olmasa dahi (kedi ve 3 tekerlekli bisikletli çocuğun olduğu sahneler dahil) bol aksiyonu, patlamaları, uzun kovalamaca sahneleri ve 2 saat süresiyle Van Helsing’den bu yana izlediğim en eğlenceli film.
guneyfiliz
guneyfiliz

1 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
grafikleri ve görselliği açısından daha önceden vizyona girmiş ve izlediğim animasyonlar arasındaki en iyi yapım,özellikle çocuklardaki mimikler harika...
ikincisinide merakla bekliyorum...
süpernova-2
süpernova-2

9 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
izlediğim dördüncü animasyon filmi.hepsi birbirinden güzeldi.inanılmaz aile görsel olarak beğendiğim en iyi filmdi.oldukça başarılı bir film.ama filmin konusu biraz sıkıcıydı.yani izlediğim diğer animasyon filmleri gibi dolu bir içeriği yoktu.ama yine de oldukça başarılı bir animasyon filmi
oyuncakbebek87
oyuncakbebek87