cakabo58
27 Şubat 2006 tarihinde eklendi
sevimli canavarlar ve ice age ten sonra favorim oldu buda izlenmesi gereken cok hareketli ve sevimli kahramanların oldugu güzel bir 3d animasyon filmi kacırmayın..
çoğunlukla çocuklara hitap ettiği için kolay inglizcesi bulunan bu yüzdende ingilizce lab. dersinde izlediğimiz eğlenceli bir film... ucunda not varsa beğendim:))
Başarılı bir animasyon filmi. Herşeyi bırakın, bu film "Jack Jack" için izlenir :) DVD sini aldığınızda bonus DVD olarak Jack Jack Attack diye 10 dk.lık bir kısa animasyon verilmektedir. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Zannedersem Pixar internet sitelerine de bu videoyu dağıtmış.
annem ve babamın beni sinemayla tanıştırdığı film işte bu. En sevdiğim animasyon filmi tam bir başyapıt harika bir özveri ve beceri ile hazırlanmış muntazam bir film.!!!
Bu arada film sanatında animasyonun olması gerektiğine gerçekten inanıyor musunuz?Bilgisayar teknolojisi her yere girdi ama gerçek aktörlerin duygularını sinema ekranında hissedemedikten sonra bu sanatın ne anlamı varki.LÜTFEN BU KONUYU BENİMLE TARTIŞIN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.YANİ SON ZAMANLARDA SAYILARI HIZLA ARTAN ANİMASYON FİLMLERİNİ NE KADAR HAKLI BULUYORSUNUZ...?
YANİ malcolm SORUN ANİMASYONDA DEĞİL İZLEDİĞİN ORTAMDA VE SENİN ADINDA(sana yakışmıyor).HERKEZ BİLİR Kİ SALONDAKİ ÇOCUKLAR FİLMİN PARÇASI DEĞİLDİR.Peki Polar Expres hakkında ne düşünüyorsun.Yapımcılar Tom Hanks'i animasyona aktaracak kadar aptal mı yoksa Tom Hanks'in ruhu öldü mü? :)