Çok çok eğlenceli... tek kelimeyle mükemmel değil bence ancak eğleneceğinize dair garanti verebilirim.Film başlamadan önce beni komaya sokan o kısa animasyon olmasaydı çok daha güzel bir başlangıç olacaktı ama neyse.Filmin en komik sahnelerinden biri açılıştaki bay inanılmazın ’kedicik’i kurtardığı sahne. bu sahneyi bir daha seyretmek istiyorum, yarıldık resmen. ilk yarısı biraz ağır ve hafif komik geçti. evet, 2. yarıdan çok şey bekliyorum ve beklediğim oldu, izlediğim en iyi aksiyonlardan en eğlenceli aksiyon filmi önümde duruyordu. ilk yarıda biraz sıkılmama rağmen ikinsi yarı nasıl geçti anlamadım valla. dur durak bilmedi, arada ufak tefek espiriler falan.Film müthiş bir emeğin ürünü. animasyonlarda en çok dikkat ettiğim şey ayrıntıdır. en ufak bir hareketi dahi ince detayına kadar uğraşmaları beni en çok memnun eden şeydi.aile arasındaki konuşmalar fazla abartılmadığı ve uzatılmadığı için yapmacıklıktan uzak ve hoştu. ker karakterin yeteri kadar üzerinde duruluyor.Filmdeki en başta Bond dokundurmaları ve diğer benzeri filmleri de işn içine katmaları yüzümüzü gülümsetiyor.Shrek kadar komik anları olmasa dahi (kedi ve 3 tekerlekli bisikletli çocuğun olduğu sahneler dahil) bol aksiyonu, patlamaları, uzun kovalamaca sahneleri ve 2 saat süresiyle Van Helsing’den bu yana izlediğim en eğlenceli film.
izlediğim dördüncü animasyon filmi.hepsi birbirinden güzeldi.inanılmaz aile görsel olarak beğendiğim en iyi filmdi.oldukça başarılı bir film.ama filmin konusu biraz sıkıcıydı.yani izlediğim diğer animasyon filmleri gibi dolu bir içeriği yoktu.ama yine de oldukça başarılı bir animasyon filmi
PİXARIN şimdiye kadar tüm animasyonlarını izledim.hepsinin esprilerinde büyükleri de çeken birşey var...Fragmana bakılırsa İnanılmazlar filmi gösterime girdiği anda tüm animasyonları hatta komedi filmlerini sollayacağa benziyor.PİXAR YİNE bombayı patlatacak.
Animasyonda bukadar ileri gidildiini farkedememişim çok güzeldi gerçekten mimikler en ince ayrıntısına kadar, saçlar bile harikaydı. Çok eylenceli bir okadarda başarılı bir film.