Süper Aile Pixar Yapım Şirketi gerçekten çizgi film olayını çok iyi kotarıyor. Kayıp Balık Nemo'nun ardından yine Oscarlık bir çizgi film. Pixar'ın yapıtları gerçekten çizgi filmden bir adım önde duruyor. Çizgi film seyretmem diyenler bir kez daha düşünün.
Ben filmi bugüb seyrettim, grafikler müthiş! Ayrıca kahramanların "süper güçleri" de ilginç, insan filmden sonra "keşke bende MR.Incredible kadar güçlü, Elastic Girl gibi esnek, Violet gibi görünmez, Küçük çocuk gibi hızlı olsam" dedirtiyor. Komiklik açısından birkaç komik sahne var ama çok fazla gülmedim, aslında genel olarak eğlenceliydi. Anlayamadığım birşey var: "Edna kadın mı yoksa Cemil İpekçi gibi birşey mi?"
film kesinlikle harika.. karakterler çok güzel olmuş. her sahne harikaydı ama ben o küçük bisikletli çocuğu çok sevdim. izlemeyenlere ii seyriler.. byes
Gerçekten İnanılmaz. Bir animasyonda bulabileceğiniz herşey. komedi aksiyon drama ve çok daha fazlası. kendinizi animasyon sever olarak tanımlıyorsanız kaçırmamanız gereken bir örneği. 10/10
Buz devrini seyrettim ve türkce dublajını cok cok sevdım hele o SID yokmu? beni kopardııı.bunda da aynı zevki aldım. seslendirmeler cok super.Hele o kucuk cocuk beni koparıyooo!! __Bilmiyom belki değişik bişey yaparsın!__
Disney klişelerinden ayrılmasına rağmen (benim gözümde) kült animasyon filmi olabilmiş, esprisi yerinde, hikayesi su gibi akan, rastlanılırsa tekrar izlenebilme potansiyeli olan bir yapım. 5 yıldız vermemin sebebi konunun orjinalliği ve vizyon tarihinin hiçbir dezavantaj verememiş olması. Günümüzde çıkan çoğu animasyondan daha iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada film sanatında animasyonun olması gerektiğine gerçekten inanıyor musunuz?Bilgisayar teknolojisi her yere girdi ama gerçek aktörlerin duygularını sinema ekranında hissedemedikten sonra bu sanatın ne anlamı varki.LÜTFEN BU KONUYU BENİMLE TARTIŞIN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.YANİ SON ZAMANLARDA SAYILARI HIZLA ARTAN ANİMASYON FİLMLERİNİ NE KADAR HAKLI BULUYORSUNUZ...?
bu firmadan çıkan en iyi flmdeğil belki yani aslın da geçen yılın eniyi 10 filminden biri ama bence sevimli canavarlardan iyi değil. ancak çok çok eğlenceli ve komik bir film süper kahraman filmlerine çok iyi göndermeler yapıyor.