emreavcar
10 Mart 2006 tarihinde eklendi
.Yonetmen Dean Parisot son derece hos bir girisle Harper ailesini bize tanitiyor ancak film geneline bakildiginda barindirdigi komedi potansiyelini -ustelik Jim Carrey faktorune ragmen- yeterince degerlendiremiyor. Carrey ve Leoni'nin dengeli bir oyunculukla ortaya koyduklari abartidan uzak performanslariyla bir derece eglenmek mumkun, ancak genelde tatmin edici olmaktan uzak "Fun with Dick and Jane". Bu arada Carrey'nin de yaslandigini ortaya koyan ilk film olmasi acisindan da ozel bir yani oldugu soylenebilir.(5/10)
orta sevıyede bır komedı olaylar ve son kısmı fazla sacmalıo artık jim carrey olmasa bu fılm sıfır o adam super bı adam ama aman tanrım dan sonra cok basarısız geldı
yine bir jimmyyy klasiği die koşarak gittiğim bu filmde umduğumu bulamadığımı rahatlıkla söyleyebilirim.. kahkahadan yerimde duramayacağımı düşündüm ama öyle olmadı çünkü;komedi dram birleşmesinde dram biraz daha ağır basmışşş... eğlenceli sayılabilir ama asla komedi değil.. carey yine performansının doruğundaymış ama hikaye çok iyi işlenememiş diye düşünüyorum..
Açıkçası film hakkında bir önbilgim yoktu.İşin içinde Jim Carrey olunca insan ister istemez beklentiye girebiliyor film adına.Yalnız Carrey fimlerinin içinde en az eğlenceyle izlediğim film bu film olabilir diye görüş belirtiyorum.10/6
Fazla beklentiye girmeden,iyi vakit geçirebilmek için izlenebilir tabii ama gerçekten sadece iyi vakit geçirmiş olmak için izlenmeye değer bir film mi,esas sorun da burada. 5/10
Jim Carrey’in yine bildik klişe mimik ve sahnelerine rağmen, iddia ediyorum Carrey’in şimdiye kadar oynadığı en vasat hatta vasatın altında bir film. Evet, yine Carrey meşhur mimik ve garip konuşmasıyla ikinci yarıda insanları hakikaten güldüyor, zaten Carrey olmasza hiç çekilmez bu film. Ama, bir Carrey hayranı olan ve bütün filmlerini kaçırmayın benim için tam bir hayal kırıklığıydı film. Bana göre en kötü filmi olan Cable Guy bile bunun yanında süper kalıyor. Filmin senaryosunda sorunlar var, filmin giriş bölümü çok tutulmuş. Film ana temaya geçene kadar ilk yarı bitiyor zaten. Kısaca, Carrey oynadığı bir filmin bu kadar vasat olmasını beklemezdim.
jim carrey olmasa gerçekten tamamen değişik bi atmosferde geçeceğine inanıyodum ve gerçektende oleymiş carrey olmasaydı filmin hali ne olurdu düşünemiyorum
MaFias’ in yazdıklarına tamamen katılıyorum, dün akşam izledim bu filmi ve verdiğim paraya ve harcadığım zamana acıdım. Çok kötüydü ve hiç komik değildi, ilk kez Jim Carrey beni hayal kırıklığına uğrattığı, en kötü filmi bu olsa gerek, oysa gülmeye ve üzerimdeki stresi atmaya gitmiştim ama daha çok stres oldum! Allah’tan ikinci yarısı biraz daha hareketliydi de zaman geçti, kesinlikle izlememenizi öneriyorum.
Filmin ilk yarısında sıkıcı olmasına rağmen ikinci yarıda eğlenceli sahneleri oldu..filme 6 yaşındaki kuzenimle gittim onun okuma konuşmalardan anlamasına rağmen güldüğünüde eklemek isterim;)