Can Dostlar

cagricni
cagricni

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Robin williams hayranı olmama neden olan güzel bir dostluk filmi, oyunculuk harika.
pislick07kaan
pislick07kaan

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filmde herşey çok güzel. ayrıca çok eğlenceli ve etkileyici...
can-sahinler
can-sahinler

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bir yapım.robin w. çok iyi oynuyor
girm
girm

22 Nisan 2005 tarihinde eklendi
david'in ilk yönetmenlik deneyimi ayrıca filmde eşi tea leoni'de oynuyor.bence iyi bir yapım sıkılmazsanız seyredin.
gurkanbaydemir
gurkanbaydemir

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
oldukça güzeldi herkes izlemeli ...
cutnar
cutnar

23 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Robin Williams'ın oyunculuğuna diyecek yok ancak diğer oyuncuların vasat olduğunu söylemek gerek. Ayakları yere basan olağan bir hikaye anlatan filmde ben ne yazık ki arkadaşların bulduğu yoğunluğu bulduğumu söyleyemem. Bir çok şey vaadedip ne yazık ki vaatlerini boşa çıkaran akışı ile baktığınızda gerçek bir hayat hikayesi desek yalan, kurgu desek çok da birşey kuramamış...oyuncuların hayrına birgöz atılabilir. Belki günü de kurtarabilir ancak unutulmaya mahkum bir yapıt oluşu acı verici, bence suç David Duchvony de, güzel bir hikaye yazmış ancak yönetmenliği ve görüntü yönetmenliğini tecrübeli birine teslim etse güzel bir şey çıkabilirmiş belki ama olmamış.
peter-pan87
peter-pan87

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Film dostluk adına, samimiyet adına güzel karelerle insanın içini ısıtan bir yapım. Özellikle gerizekalı Pappas rolündeki Robie Williams'ın dostunu kızlara kaptırmamamk için yaptıkları hep esprili hem de çok içten... Tommy'nin geçmişine döndüğü filmin ikinci yarısı hüzünlendiriyor insanı. İzlenmesi gereken bir dostluk filmi.
ruzigar4
ruzigar4

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlığı güzel anlatan bir film, arkadaşınız nasıl olursa olsun ( eksiklikleri var ama göz ardı edilebilir düzeyde bence )
robin williams harikaydı bi de :)
wsts
wsts

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
GüzeL bir film robin wiilliams çok iyi oynamış filimde herkeze tavsiye ederim.
karakan93
karakan93

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel film izlerken sonlarında ağlıyasım geldi film de özellikle tommy(anton yelchin) in hayranıyım
Sare E
Sare E

30 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Çok çok güzeldi. Yerinde ve yeterli duygusallığı, iyilik ve dostluk mesajları, müziği, kısacası her yönüyle çok beğendim. Emek verenlere teşekkürler. Büyük küçük herkese tavsiye ediyorum.