f-corleone
21 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
tipik bir robin williams filmi denilebilir ama sanki bu biraz vasat geldi bana. dram komedi arasinda gelip gitmeler cok var ve bu filmi guzel gosteriyor. fakat bazi yerlerinde cok yavas ilerliyo ve bu da ileri sarmaya sebep oluyor :) illa robin williams filmi izlemek istiyorumd erseniz, "the fisher king" ya da "awakening" varken bunu tavsiye etmem pek..
Robin Williams'ın oyunculuğuna diyecek yok ancak diğer oyuncuların vasat olduğunu söylemek gerek. Ayakları yere basan olağan bir hikaye anlatan filmde ben ne yazık ki arkadaşların bulduğu yoğunluğu bulduğumu söyleyemem. Bir çok şey vaadedip ne yazık ki vaatlerini boşa çıkaran akışı ile baktığınızda gerçek bir hayat hikayesi desek yalan, kurgu desek çok da birşey kuramamış...oyuncuların hayrına birgöz atılabilir. Belki günü de kurtarabilir ancak unutulmaya mahkum bir yapıt oluşu acı verici, bence suç David Duchvony de, güzel bir hikaye yazmış ancak yönetmenliği ve görüntü yönetmenliğini tecrübeli birine teslim etse güzel bir şey çıkabilirmiş belki ama olmamış.
Film dostluk adına, samimiyet adına güzel karelerle insanın içini ısıtan bir yapım. Özellikle gerizekalı Pappas rolündeki Robie Williams'ın dostunu kızlara kaptırmamamk için yaptıkları hep esprili hem de çok içten... Tommy'nin geçmişine döndüğü filmin ikinci yarısı hüzünlendiriyor insanı. İzlenmesi gereken bir dostluk filmi.
arkadaşlığı güzel anlatan bir film, arkadaşınız nasıl olursa olsun ( eksiklikleri var ama göz ardı edilebilir düzeyde bence ) robin williams harikaydı bi de :)