3:10 Yuma
4,4

MetaLchesH
MetaLchesH

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
etkileyici efektleriyle ve oyunculuğuyla, 10 üzerinden 8’i rahatça hakeden film,modern bir western filminin nasıl çekileceğini çok iyi kanıtladı,böyle filmlere ihtiyacımız var.artık amerikan pastası v.s gibi sanattan uzak filmler yerine,bir şeyler anlatan filmler yapma zamanı,sinema yumruğa inanan yönetmenlere mesajdır bu
oykudemiral
oykudemiral

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
russell crowe her zamanki gibi mütiş bi performans sergilemiş muylaka seyredin ((şiddetle önerilir))
bestwonder
bestwonder

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
russell crowe ve christian bale ikisinin performansları da birçok filmden iyi bu filmde. ayrıca film gerçekten çok iyi. aldığı puanı hakediyor.
muhammed-yilmaz
muhammed-yilmaz

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten dolu ve sıkmıyor sürüklüyor takip ettiyor
sıkılmadan ve merakla sonunu merak ediyorsunuz ki bildik sonlardan değil
gerçekten güzel bir western filmi beğendim. bu tarz filmleri sevmesemde
izlenmesini tavsiye edrim 2 devinde oyunculukları süper
bahadir524
bahadir524

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
en iyimser izleyicinin bile tahminlerinin ötesinde sona sahip bir film... biraz daha gerçekçi kurgulanabilirdi...
falconx74
falconx74

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
james mangold'un diğer filmlerinde olduğu gibi çok sağlam bir film.Oyunculuklar da çok iyi.
ouzhangunsuz
ouzhangunsuz

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
biraz geçte olsa izledim.şunu soyleyebilirimki bir western filmi bu kadar çok hoşuma gitmemişti..o eski tadı verebiliyor film.. atlar , tüfekler , kurak iklim , müthiş tempo ... yonetmenin filme katkısı azımsanamaz. bu filmi iyi yapan şeylerin başında yonetmen geliyor zaten. çok iyi iş cıkarmış.. ayrıca rusell crowe ve christian bale i yanyana görmek ayrı bir zevk..hele de prens charlie rolunde ben fosterın kendini aşan performansı da buna eklenince karşınıza seyir tadı yüksek , muhteşem bir yapıt cıkıyor... eger izlemediyseniz , mutlaka edinin ve izleyin .
obra
obra

16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
İyi film güzel western 9/10
gurkanakkaya
gurkanakkaya

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film güzeldi bence,insanı merak ettiriyor...russel crowe'un karizması süperdi...hiç böyle değişik bir western izlememiştim ama mutlaka görülmeli bence...özellikle final sahnesi muhteşem ve sürprizli..;)
-312-
-312-

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Senaryo biraz sönük kalıyor ama başrollerdeki iki iyi oyuncu filme başka bi hava katıyor.ve dram olan sahleri çok güzel oynamışlar.Özellikle Christian Bale harika oynamış.İzleyenin pişman olmayacağı bi film.
mgunal35
mgunal35

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film 10 üzerinden 6 alır,sinemaya gidipte bu filmi seyredeceğinize başka filme gidin paranıza yazık etmeyin,onun yerine çok merak ediyorsanız filmi alıp evde seyredin sonrada iyiki bu arkadaşı dinleyip sinemaya bir dünya para vermemişiz dediğinizi duyarım zaten!
karayipci
karayipci

15 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Russell Crowe yaparda güzel olmaz mı ? akıl oyunları filmide harikaydı.. yine harika... bu adam tam bir aktör...
selo-jin
selo-jin

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
şu ana kadar izlediğim en iyi western filmi bence gerçekten bu amerikalılar sinema konusunda aşmışlar kendilerini 10/9
aselimt
aselimt

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Russell Crowe yine döktürmüş! Gerçekten güzel bir film. Western filmlerden hoşlanmasanız da ilginizi çekecek bence.
mangali
mangali

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Eski western filmleri kadar zevkli bir film zevkle izleyeceğinizi düşünüyorum.