Tabi ki bir filmi herkes begenecek die bir şey yok ama bu filmi begenmeme ozellikle seneryo kotu falan soylemi acıkca ıfade edıyım pek de sinemadan anladıgını gostermıyor o kişinin zate sırf iki kelime yorum yapıyım dien sallamış durmuş , filme gelince en ii 20 westerni izlemiş biri olarak heleki ilk 3:10 to Yuma (1957) versiyonunu izlemiş biri olarak bu filmin tüm zamanlar western yapıtları arasında kesinlikle ilk on yada beşde olması gerektıgını soyleyebılırım zate işin ehilleri de bunu soyluyor oyunculuklar Bale/Crowe mukemmel seviyede bir westerni ii yapan her şey fazlasıyla mevcut acıkcası Unforgiven den sonra boyle bır fılm bekelmıyordum tek kelımeyle çok ii ...
gerçekten iyi bir western olmuş ve iyi yapanlar cristian bale ve russel crowe başkası olsa izlenmezdi ayrıca russel crowe un soğuk kanlı duruşu katil rolüyle örtüşmüşne diyeyim western sevenler izlesin
güzel sahnelerin yanısıra çok saçma sahnelerde var..Ben Wade karakteri filme göre güya çok kötü biri ama filmde ilk sahne hariç kötü biri olduğunu gösteren hiç bi bulgu yok..:))filme hakkını veren tek karakter charlie prince di bence..iyi seyirler...10/7
oyunculuklar süper,senaryo güzel ama tek handikabı sinemalık bir film değil çünkü aksiyon ve görsel efect yok :) onun dısında iyi bir sinema izleyiciyseniz mutlaka gitmelisiniz
Western tarzında yapılmış başarılı bir film. Oyuncular ve görsel efektler güzelken beni doyurmayan filmin konusu oldu. Sarışının üzerindeki çeket on numara bu arada. 8/10
Baş yapıt diyemem ama izlemediğiniz için pişman oluncak bir film (bence) . Russel Crowe nin Ben Wade rolu çok babacan durumlara büründü . Halbuki kendisi bir ganster. orayı biraz abartmışlar . Filmin sonu ise dramatik . izleyin keyif alacaksınız
Ciğerimiz kalmamıştır.. spoiler: Filmin sonu çok saçmaydı bu kadar azılı katillerin başı olan Ben Wade'in bu derece yumaşaması ayrı çetenin diğer üyelerinin ise son sahnede oldukça amatörleşip sürekli ıskalaması ayrı saçmaydı ama yine de sonunda Dan Evans ölüyor ve çocuğunun gözünde kahraman oluyor ailesine de düzgün yaşabilecekleri bir para bırakıyor. Filmin olay örgüsünü çok beğendim hiç sıkmadan izlettiriyor.
Arkadaşlar bu filmi izlemelisiniz! Müthiş bir film! Harika ötesi..! Russel Crowe müthiş oynamış! Uzun zamandır Western filmi izlememiştim... Olağanüstü! Finali müthiş.! Böylesine bir filmin finali bu kadar mı duygusal olur ya! Ağlamaklı oldum. Duygularım depreşti. Müthiş bir film! İzleyin! Şiddetle önerilir..!!