keyifli bi film bence.yönetmenin şaraba yönelik bi takıntısı olsa gerek.ama miles ve maya nın oturup pinot şarapları üstüne konuştuğu sahne çok hoş.bi şaraba hiç o şekilde bakmamıştım daha önce :)
Şarabı,aşkı,evliliği,edebiyatı ve hayalleri aynı zamanda da hayalkırıklılklarını anlatan eğlenceli ve güzel bir film Sideways.İyi yazılmış senaryosu ve Paul Giamatti ve Thomas Haden dört dörtlük performanslarıylada rahatlıkla izlenecek hoş bir seyirlik kesinlik.Gerçek anlamda komik ve hüzünlü bir film olan Sideways izlemenizi öneririm.
Filmi beğendim beğenmesine ama Oscara aday olacak kadar iyi bulduğumu söyleyemem. Keyifli, güzel bir film. İzlemenizi tavsiye ederim. Birkaç yerinde kahkalara boğuldum :)
Öncelikle bu puan filme göre çok az.Filmi izlerken şarabın kokusunu burnunuzdan, tadını damağınızdan eksik etmeyen, izlerken zevk veren, gerçekten defalarca izlenecek, aldığı ödülün hakkını vermiş filmdir.Arkadaşlık, evlilik, ayrılık ve hayal kırıklıkları üstüne kurulmuş,A.Paynein dahice mizah sergiledigi başarılı bir film.
bir şarapsever olarak filme bayldım..film bence tamamen bir hayata durus ve şarabın inceliklerine inen aşkla yoguran ve damak tadımıza hitap ediyor..şarabı hayatın tadı olarak goren tum arkadaslara mutlaka tavsiye ediyorum,seveceksiniz..
Gayet ölçülü mizahıyla,inandırıcı diyaloglarıyla,karakterlerin gelgitleriyle yüreklere dokunan bir yapım.2 sorunlu erkek-yolculuk-2 yeni kadın-hiç hesapta olmayan olaylar...Filmin her karesinde kokan gerçekçiliğiyle,ironik senaryosuyla müthiş bir iş çıkmış.Ki bence filmde beni ve sanıyorum izleyiciyi bağlayan en önemli unsur hayatın içinden olmayı başarabilmesi.Akıcı anlatımı ile beraber Paul Giamatti’nin de takdir edilecek bir performans sergilediğini söylemeliyim.
film sırasında zaman şarap gibi geçiyor bence çok başarılı ve çok ince mesajşar içeriyor(bkz. şişman kadınla kocası cinsel ilişkideyken televizyonda bush'un olması)
Son zamanlarda bir filmi izlerken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Çok duygusal, çok komik, çok dramatik yani çok başarılı bir film çıkartmışlar. Bence mükemmeldi ve Oscar'a aday filmler içinde de bence sıyrılıyor. Bu tip bir filme Oscar vereceklerini sanmıyorum ama benim için çok da önemi yok, sadece bu yıl değil, bütün zamanlar listemde üstlere oynayabilecek bir filmdi benim için. Yalnız Thomas Haden Church ve Virginia Madsen yardımcı oyuncularda Oscar'a adayken kusursuz ve süper bir oyunculuk şovu yapan Paul Giamatti nasıl olup da aday olamamış çok şaşılacak bi durum.
Yıllar sonra tekrar izledim, harika bir film. Hatta hatırladığımdan daha iyi bir filmmiş. Sanırım yaşım filmde ki karakterlere yaklaştıkça filmi daha iyi anladım. Birde filmi izledikçe şarap üretesin geliyor.
Film çok iyiydi. İki saat boyunca şarap diyarında keyifli bir yolculuk eşliğinde ilişkiler, arkadaşlık, hayatın karmaşası, hayal kırıklıkları mükemmel bir biçimde işlenmiş. Kesinlikle izlenmeli
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.