ev2005
18 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Muhtesem bir film ve ona eslık eden muhtesem muzik.Sinemayi seven,hayatina derinlemesine bakmak isteyen herkes mutlaka gormeli.Harikulade.Yeniden gorecegim,detaylarin da tadina varabilmek icin.
şimdi biraz da hayatımızı değiştirmek için her şeyi yıkmaya gerek yok diyorum filmi tekrar izleyip. biz memnun olmadıklarımızı değişitrmeye cabaladığımız oranda mutlu olacagız .tıpkı burada anlatıldıgı gibi hayyallerimizi kaşı pencerelere bırakmadan,kendi ellerimizle.
Senaryo cok iyi kurgulanmis.Mezzogiorno'nun oyunculuk gecmisi zayif olmasina ragmen cok iyi bir is cikarmis.Ferzan Ozpetek detaylarda cok iyi vurgulamalar yapiyor.Filmin unutulmaz muziklerinden "Giocce di Memorria"(hafizadaki damlalar) senaryoya ayri bir lezzet katiyor.Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biri.9 veriyorum filme 10 uzerinden.