Film gerilim-müzikal gibi. ancak belliki bizim ülkemizde insanlar müzikalden hiç anlamıyor. nasıl bu filme kötü dersiniz. fim baştan sona sanat. 10/9,5
Bildiğimiz Tim Burton görsel şöleni, Soundtrack albümü aldırtan müzikler, kısmen şaşırtıcı bir son. Aksiyon, Macera vs. olarak tabii ki çok bişey beklemeyin ama belirttiğim gibi görsel olarak yer tasvirlerinden tutun da, makyajlara, kostümlere kadar ne kadar özenildiği belli.
Ben macera meraklısıyım attraksiyon isterim derseniz izlemeyebilirsiniz ama göze ve kulağa hitap eden filmlerden hoşlanıyorsanız bence Burton un en güzel filmi. Bu arada Depp ve Carter ın uyumu ve performansı gerçekten söze gerek bırakmıyor... Müzikler hala kulağımda, Johannnaaa... :) 8,3/10
Mükemmel bi Tim Burton klasiği olmuş.. İnanın müzikalleri pek te sevmeyen ama Burton hayranı bi adamdım. Ama bu hakikaten övgüleri hakeden bi film olmuş. Bu filmde normal aksiyon gerilim falan beklemeyin.. Herkese de hitap etmediğini düşünüyorum. Bu filmi ya çok seversiniz ya da berbat dersiniz. Bu tarzlardan hoşlananlar için harika bi film oalcaktır. Johnny Depp ve Helena Bonham Carter mükemmel oynamışlar.. Ve inanılmaz bi finalle bitirilmiş.. Gerçekten çok güzel ve oldukça dramatik..
hani sinemada izlemediğiniz için pişman olduğunuz filmler vardır ya işte sweeney todd benim için bu filmler arasında 1. sıraya oturdu gerçekten süper bi film müzikler makyaj ve o karanlık doom ortam. müzikal diye tereddüt etmeyin mutlaka seyredin.
müzikal filmlere karşi hep önyargılı davranırdım ama bu filmi bir arkadaşın tavsiyesi üzerine izledim ve kesinlikle izlemenizi tavsiye edrim süper bir tim burton filmi...
johnny depp i 1990 yılında şarkı söylerken görmüştüm ve aradan 18 yıl geçti ve bu adama enden yaşlanmaz neden karizması yok olmaz neden hep becerikli neden hep iyi oyuncu :) sinema tarihndeki favori aktörüm johnny depp bu filmde de onu johnny yapan adamla birlikte ve resmen birlikte olduğu projelerde vefa borcunu sonuna kadar ödüyor ve hakkını veriyor. filmin havası kurgusu finali çok iyi olmuş herkese tavsiye ederim izlemeleri için. 10/8
arkadaşlar film gerçekten iyi bir filmdi yani deep ve burton zaten birlikte çalıştıkları ilk projede değil (Charlie and the Chocolate Factory,Corpse Bride,Sleepy Hollow...) bence çok çok iyi 10/9 hele o şehrin karanlık atmosferi çok iyiydi şiddetle tavsiye ederim yani.Tim dayı ellerine Johny amca sesine sağlık :D
bence güzel bi müzikal ama Sweeney Todd bnei biraz ... bilmem işte o fikmden sonra johnny deepden pek hoşalnmıyorum ama şu çocuğun yediği pastadançıkan el aaaa orası kötüydü ama gineden güzel bir film ve izlenilicek bir şey 10/8