genel olarak güzel bir filmdi.tim burton ve johnnyden iyi bir film.bu film sayesinde johnny nin güzel sesini duymuş oldum.gerçekten çok iyiydi.hikaye güzel ama bazen koptum filmden.sonuna çok üzüldüm ama.katillik bir insana bu kadar yakışır. asla unutma,asla affetme,asla vazgeçme. zihnime kazındı bu.
johnny deep her zamanki gibi tim burtonla harikalar yaratmış..filmin ortamı biraz boğucu gibi gelebilir ancak benim çok hoşuma gitti..izlenmeli farklı bi havası var..9/10
Tim Burton ve Johnny depp filme ayrı bir renk katmışlar.Müzikal pek sevmem ama bu film hoşuma gitti tabi bunda yönetmenin ve oyunculukların da payı büyük güzel bir eser ortaya çıkarmışlar sıkılmadan kendini izlettiriyor.Yalnız film çok kanlı onuda belirtmek isterim ailece izlenecek bir film değil yani. 8/10
Bence çok güzel çok orjinal bir müzikal olmuş.. Zaten yönetmenin Tim Burton olupta filmin orjinal olmaması imkansız bir olay =)Çok keyif alarak izledim kesinlikle tavsiye ederim..
Film harikaydı bence müzikleri oyuncuları da süperdi zaten bir filmde johnny depp olursa bitmiştir yine konuşturmuş oyunculuğunu ayrıca sesi de şarkılara ve psikopat katil rolüne çok yakışmış özellikle epiphany şarkısını söylerkenki sesi ve o sahne çok etkileyiciydi kısaca film muhteşem izlenmeye değer...
bencede ölüm sahneleri biraz kasmış filmi kan hiç gerçekçi deildi çok açık renkli yinede oyuncular çok iyiydi bence ne kadar kötü olursa olsun mrs lowett çokşirin sweeney todd da çok karizmatikti