Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1948 Puanlama

Absence-2
Absence-2

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bence Timin en iyi 3 filminden biri.Helenaya hayran kalmamak mümkün değil.
damla-cubuk
damla-cubuk

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
genel olarak güzel bir filmdi.tim burton ve johnnyden iyi bir film.bu film sayesinde johnny nin güzel sesini duymuş oldum.gerçekten çok iyiydi.hikaye güzel ama bazen koptum filmden.sonuna çok üzüldüm ama.katillik bir insana bu kadar yakışır.
asla unutma,asla affetme,asla vazgeçme.
zihnime kazındı bu.
sinema
1 ziyaretçi
30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Elleri hala keskin...
donvitocarleone
donvitocarleone

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
karanlık atmosfer içinde johnny deppin müthiş performansıyla tam bir müzikal 10/10
serhatisci61
serhatisci61

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
johnny deep her zamanki gibi tim burtonla harikalar yaratmış..filmin ortamı biraz boğucu gibi gelebilir ancak benim çok hoşuma gitti..izlenmeli farklı bi havası var..9/10
jiiyyaann
jiiyyaann

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
müzikal türünün en iyi ama en harika öncüsü olabilir
oyunculuk zaten fevkalade...
johnny deppe seyirciye böyle bir oyunculuk sunduğu için tşk
jamesbond-2
jamesbond-2

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Tim Burton ve Johnny depp filme ayrı bir renk katmışlar.Müzikal pek sevmem ama bu film hoşuma gitti tabi bunda yönetmenin ve oyunculukların da payı büyük güzel bir eser ortaya çıkarmışlar sıkılmadan kendini izlettiriyor.Yalnız film çok kanlı onuda belirtmek isterim ailece izlenecek bir film değil yani. 8/10
mrs-durden
mrs-durden

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok güzel ve yaratıcı bir müzikal hiç sıkılmadan izledim johnny depp ve helena bonham carter çok güzel oynamış görülmeye değer
Ceren S.
Ceren S.

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence çok güzel çok orjinal bir müzikal olmuş.. Zaten yönetmenin Tim Burton olupta filmin orjinal olmaması imkansız bir olay =)Çok keyif alarak izledim kesinlikle tavsiye ederim..
puren-90
puren-90

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film harikaydı bence müzikleri oyuncuları da süperdi zaten bir filmde johnny depp olursa bitmiştir yine konuşturmuş oyunculuğunu ayrıca sesi de şarkılara ve psikopat katil rolüne çok yakışmış özellikle epiphany şarkısını söylerkenki sesi ve o sahne çok etkileyiciydi kısaca film muhteşem izlenmeye değer...
memo1234567
memo1234567

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
şarkılar acayip sıktı beni müzikal olsa fena olmayacakmış ama müzikal olduğu için vasat ... 7/10
apollo24
apollo24

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bencede ölüm sahneleri biraz kasmış filmi kan hiç gerçekçi deildi çok açık renkli yinede oyuncular çok iyiydi bence ne kadar kötü olursa olsun mrs lowett çokşirin sweeney todd da çok karizmatikti
utkuberktas
utkuberktas

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Tim Burton dan bir baş yapıt daha. Big Fish ten sonra izlediğim en iyi filmi.
dianee-2
dianee-2

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
süper bir film..özellikle filmin içindeki müzikal kısımları çok hoş..ı feel you Johanna, ı steal u Johanna...
elifozcan93
elifozcan93

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film bence çok güzeldi..ve farklıydı..johnny depp in performansına bayıldım...ama sonu çok kötü bitti..böyle beklemezdim..