Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi

Tek kelime:Olağanüstü.
m-ozdemir89
m-ozdemir89

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Johnny Depp dünyanın en iyi oyuncusu. Oynadığı film nasıl kötü olur.
metin-e-r
metin-e-r

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben bir johnny depp hayranıyım ama bu film şu ana kadar izlediğim tüm johnny depp filmlerinden daha berbattı kesinlikle zaman kaybı=(
esrasarioglu-84
esrasarioglu-84

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir film, herkesin izlemesini isterim... Hele müzikleri bir harikaydı...
caysenurmu
caysenurmu

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
müziği,oyuncuları,sahneleri,kostümleri,makyajları kısacası film aşırı güzel.herkezin izlemesini tavsiye ederim.zaten johnny deppin oynadığı film güzel olmazda ne olur?
masalman
masalman

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Flim mükemmel.Müzikaller harika olmuş.
cagdaspulluk
cagdaspulluk

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tim ve Johhnynin hangi filmi güzel olmaz 10/10
KogeoM
KogeoM

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
birileri filmin sonunun çok basit olduğunu söylemiş, ana fikirin zaten bu olduğunu anlamayan arkadaşlara sesleniyorum; filmde genel anlamda görsellik ve müzikal konsept ön planda,, siz bunu sonu çözülemeyen karmaşık filmlerle bağdaştırmamalısınız, aksi takdirde filmde verilenleri alamazsınız,,izlerken sizi başka yerlere götüren kasvetli bir o kadarda fantastik hava ve buna eşlik eden müzikal uyaklar yeter de artar bile,, arşivlik Burton filmlerinden biri 10+/10
feritbayhan
feritbayhan

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
müzikaller gerçekten bazen insanı sıkıyor ama genel olarak johnny depp ve helena süperler... Mekanlar çekimler gerçekten mükemmel birde kesim sahneleri biraz daha gerçekçi olsa tam süper olacaktı ama yinede izlenmeye değer xD
constantine508
constantine508

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu filmi baharla izledim. düşündükçe moralim bozuluyor.
e-ucucu
e-ucucu

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Oyuncular mükemmel, Tim Burton mükemmel. Fazla söze gerek yok keyifle izlenecek bir film.
gzdeulkn
gzdeulkn

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle sevdiğim 2 oyuncuyu yine buluşturmuş bir yönetmen Tim Burtondan harikulade bir müzikal..Johnny Deep ve Helena Bonham Carterlık bir film olmuş gerçekten..Alan Rickmanı da unutmayalım tabi..Ayrıca sesleri hiç fena sayılmazdı..:)
prideprejudice11
prideprejudice11

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok fazla kan olduğundan duygulanamadım bile ama aslında çok hüzünlü sweeney bu kadar acımasız olmasaydı ona acırdım ama.. karışık duygular içersindeyim:))
beyzaa348
beyzaa348

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence kesinlikle harika bi filmdi izlemeden öncede gzl olcana emindim süper 3 kişi bi araya gelmişti çünkü..çok gzl ve sıkmayan bi filmdi..
jr-fildisi
jr-fildisi

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
sinema yada fotoğrafçıLık okuyanLar için tam bir iLham kaynağı oLan bu fiLm bence kusursuz, tim burton ın parmağı oLması biLe yeterLi bir fiLmi izLememm için ..