müziği,oyuncuları,sahneleri,kostümleri,makyajları kısacası film aşırı güzel.herkezin izlemesini tavsiye ederim.zaten johnny deppin oynadığı film güzel olmazda ne olur?
birileri filmin sonunun çok basit olduğunu söylemiş, ana fikirin zaten bu olduğunu anlamayan arkadaşlara sesleniyorum; filmde genel anlamda görsellik ve müzikal konsept ön planda,, siz bunu sonu çözülemeyen karmaşık filmlerle bağdaştırmamalısınız, aksi takdirde filmde verilenleri alamazsınız,,izlerken sizi başka yerlere götüren kasvetli bir o kadarda fantastik hava ve buna eşlik eden müzikal uyaklar yeter de artar bile,, arşivlik Burton filmlerinden biri 10+/10
müzikaller gerçekten bazen insanı sıkıyor ama genel olarak johnny depp ve helena süperler... Mekanlar çekimler gerçekten mükemmel birde kesim sahneleri biraz daha gerçekçi olsa tam süper olacaktı ama yinede izlenmeye değer xD
Kesinlikle sevdiğim 2 oyuncuyu yine buluşturmuş bir yönetmen Tim Burtondan harikulade bir müzikal..Johnny Deep ve Helena Bonham Carterlık bir film olmuş gerçekten..Alan Rickmanı da unutmayalım tabi..Ayrıca sesleri hiç fena sayılmazdı..:)
çok fazla kan olduğundan duygulanamadım bile ama aslında çok hüzünlü sweeney bu kadar acımasız olmasaydı ona acırdım ama.. karışık duygular içersindeyim:))
sinema yada fotoğrafçıLık okuyanLar için tam bir iLham kaynağı oLan bu fiLm bence kusursuz, tim burton ın parmağı oLması biLe yeterLi bir fiLmi izLememm için ..