Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1948 Puanlama

selininsatiable
selininsatiable

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
johnny depp - tim burton ikilisinden müthiş bir müzikal... johnny depp oyunculuğu kadar iyi şarkı söylüyor olmasına tanık olun... tim burton yine gotik, yine karanlık, yine büyüleyici... kesinlikle izlenmeli...
sammy-davis-jr-jr
sammy-davis-jr-jr

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
biraz korkarak gittim, yani beklediim gibi olmayabilir diye düşündüüm, çünkü pek keyif alamıorum sinemada müzikallerden...fakat daha ilk dakikalardan anladıım ki, bu müzikali sinemaya ancak tim burton’ın sinemasal anlayışı bu kadar güzel uyarlayabilirdi... görüntüler, renkler, mekanlar, oyunculuklar hepsi tek tek fevkaladeydi...beni fazlasıyla şaşırttı film... beklediimden fazlasını bulduum... bir katilin hikayesini hem eelenceli hem de dramatik bir yapıda, hem yalın bir dille hem de güzel bir anlatımla izledik...gerçekten keyif verici bi film...
derencenizli
derencenizli

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
tim burton ve johny depp muhteşem bir ikili bence yaptıkları tüm filmlerde harikalar yaratıyorlar.sweeney todd'da çok güzel olmuş, tim burton meraklılarının mutlaka izlemesi gereken bir film.. umarım bu güzel filmlerin devamı gelir..
nilufererdal
nilufererdal

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
her şeyiyle mükemmel bir film, sonu da harikaydı, bundan daha iyi bir son olamazdı =)
tepkisiz
tepkisiz

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
vizyona girdiği ilk gun gittim merakla bekliodum beklentilerimi bosa cıkarmadı:))herkese tavsiye edrm
baletale
baletale

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Johnny Depp'in oyunculuğuna hayran kaldığım , iyi mesajlar içeren ve oldukça kanlı bir film .. Her saniyesi heyecan verici ve çok etkileyici..Sinemada izlenmesi gerekir kaçırmayın derim..
deathprooff
deathprooff

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
harika bir film..beğenmedim diyenlerin film zevki nedir merak ediyorum..
johnny depp harika..helena bonham ile süper bir ikili olmuşlar..hala müzikleri kulaklarımda..
sanemincel
sanemincel

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
cok cok guzel 2 saat oldu hala sarkı soyleuyorum, benım asıl merak ettıgım tım burton daha ıyısını yapabılecek mı? 10/10
enesnail
enesnail

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten mükemmeldi. bence tam bir sinema şaheseriydi. oyunculuklar mükemmel. senaryo sağlam.atmosfer çok iyi yansıtılmış. bazı sahnelerin müzikal olması çoğu insanı sıkabilir ama benim oldukça hoşuma gitti. filmin sonunun da ayrı bir güzelliği var. ama bu filmde biraz mideniz kalkabilir . oscarı alacağına kesin gözüyle bakıyorum depp’in. kimbilir belki filmde oscarı alabilir.
edebaligoktas
edebaligoktas

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçekten mükemmel bir müzikal film 10/10.
nil-nil
nil-nil

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Müzikal sevenler için harika bir seçenecek.Çok güzel bir film olmuş,çok beyendim ve zevk aldım seyrederken.Johnny Depp yine harikaydı..Yine harikaydı...Yine harikaydı...Johnny Depp seni seviyoruzzz:)
sugarly-2
sugarly-2

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film budur..tim burton-johhny depp..bu ikili gerçekten iyi..
fikos
fikos

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar kalitesiz filmlerin peşinden koşup bel altı esprilere gülünmek istenen bu dönemde, kaliteli filmleri Türk sinema severlerin görmeye gerçekten ihtiyacı oluyor. Bir film nasıl olmalı bize ogreten Burton&depp ikilisi, bu filmde geleneklerine devam etmekte. Muzikal sevmem deyip cıkılmayacak, muzikalin de bir film kadar etkileyici, surukleyici olabileceğinin farkında olan insanlara bu film! digerleri arog pesinde kossun arkadasım :)
nilat
nilat

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Johnny Depp yine her zmanki gibi mükemmel oynamıs süper bir filmdi gece seansında izledim ve hiç sıkılmadım ..oyuncular ,makyaj filmin konusu ,müzikal olması herşey mükemmeldi..çok kan var dediler ama ben o kadar çok bir kan göremedim filmde daha fazla kanlı olan filmlerde izledim ..bnce kesinlikle izleyin!! johnny 'in bakışları herşeyi süper ..iyi seyirler herkese..
Sebulba
Sebulba

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel ve kaliteli ve de Tim Burton’ın her filmi gibi ilginç bir film olmuş. Romanını okumadım ancak filmin kurgusu ve görselliği o kadar etkileyici ki. Anlayamadığım şey, yanımda filmi izlemek için gelen 5 kişi de filmden hoşnutsuzdu ve 'asla kimseye önermeyeceğim' diyordu bazısı. Kesinlikle bu fikirlere kulaklarınızı tıkayın. Çünkü film adeta sizi içine çekiyor.NeVeR FoRgeT NeVeR FoRgiVe.