kapici125
16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar film gerçekten iyi bir filmdi yani deep ve burton zaten birlikte çalıştıkları ilk projede değil (Charlie and the Chocolate Factory,Corpse Bride,Sleepy Hollow...) bence çok çok iyi 10/9 hele o şehrin karanlık atmosferi çok iyiydi şiddetle tavsiye ederim yani.Tim dayı ellerine Johny amca sesine sağlık :D
uzun zamandır beklediğim bir filmdi ve beklediğimi de verdi:) kesinlikte burton&depp e yakışır bir film olmuş... johnny depp in oyunculuğu ve sesi gerçekten harikaydı... (herzamn ki gibi) hikayenin trajikliği biraz fazla geldi ama olsun film kesinlikle izleyiciyi tatmin ediyordu ama müzikallerden hoşlanmayanların gitmesini tavsiye etmiyorum! eğer hoşlanıyorsanız hiç durmayın :) her oyuncunun performansı harikaydı:) iyi seyirler
Sweeney Todd Tim Burton'ın senelerdir yaptığı şeylerin bi kolajı gibi...kendinizi parçalamaya gerek yok bana sorarsanız...yeni pek bişey yok şimdiye kadar 3-4 tim burton filmine vakıf olmuş herhangi bi izleyiciye...İzlenmeyi hakediyor ama uğruna dağları yıkmaya gerek duyulmuyor..Bir başka dezavantajıysa yavaş yavaş geçmişin kredisinden yemeye başlayan Tim Burton'ın tekrar elle tutulur bi şaheser çıkartıcak kadar takati kaldı mı sorusu..Zira ondan yeni birşeyler bekleyen bir kısım hayranını hayal kırıklığına uğratacağı kesin bir film Sweeney Todd..Tim Burton, Johhny Depp diye bağırmaktansa bu filmin esas cevherleri olarak gördüğüm Sacha Baron Cohen'le Alan Rickman'a dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum...
Müzikal sevenler için harika bir seçenecek.Çok güzel bir film olmuş,çok beyendim ve zevk aldım seyrederken.Johnny Depp yine harikaydı..Yine harikaydı...Yine harikaydı...Johnny Depp seni seviyoruzzz:)
sinema yada fotoğrafçıLık okuyanLar için tam bir iLham kaynağı oLan bu fiLm bence kusursuz, tim burton ın parmağı oLması biLe yeterLi bir fiLmi izLememm için ..
bi korku filminin aynı zamanda nasıl bir müzikal olabileceğini görmüş oldum ve çok beğendim...çok etkileyici bi filmdi ve johnny deep çok iyiydi gerçek bir katil gibi...
johnny depp'e hayranım çok başarılı bir oyuncu başarısını bu filmde de gösterdi zaten gerçekten hayatımda gördüğüm en iyi filmler arsında muhteşem....ama çok az yerde vizyona girdii..