Aşkta Her Şey Mümkün

monopoly
monopoly

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Hayatı akışına bırakanlara tavsiye edilir gerçekten güzel bir film arşivlik değeri var
zahitasar
zahitasar

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bir baş yapıt. sevgiliniz varsa eğer ve beraber bir film seyredelim demişseniz daha iyi bir film bulamazsınız. mutlaka seyredin ve aşkın yaşlılıkta ne anlama geldiğini anlayın. hayat sevince güzel yaşlılıkta bile...
-shadow-
-shadow-

19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Büyük bir zevkle izledim..Kesinlikle izlenmesi gereken bir nicholson filmi..
serah-keanu
serah-keanu

16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ama kenau yu çok geride bırakmışlar ya.. olmaz yanii :( yine de güzledi..
hafize-2005
hafize-2005

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu film bana çok sıcak geldi :) belkide pyunculuların rollerini çok ii yapmalarındandır bilemiyorum ama sanki gerçek birinin hayatını izliyormuşum gibi oldum. çok eglendim filmde bazı sahneleri gerçekten çok komik özellikle nicholson'un keaton'u çıplak görmesi ve o anda ikisininde şaşkınlıktan ne yapıcaklarını bilememeleri, yine nicholson'un merdicen çıkmaya çalışması yada keatonun ağlama sahneleri beni çok güldürdü. ayrıca bu filmde reeves bana çok çekici ve sempatik geldi :)
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Hem çok keyifli hemde çok kaliteli bir film. Oyuncular harika, ince esprilerle güldüren, keyifli vakit geçirtiren çok güzel bir filmdi.
loverman001
loverman001

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
arşivimde bulunan çok sevdiğim bi filmdir , sıkılmadan izlerim herzaman..
mitrandir-2
mitrandir-2

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
oldukça iyi bir filmdi jack nicholson ve diane keaton bulundukları yaşın zorluklarını çok güzel yansıtmış(tabi yaşın aşka yansıttıkları konusunda).izleyin.
iste-budur
iste-budur

8 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir filmdi açıkçası ben eğlendim=)))))
onurcelik76
onurcelik76

22 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Harika bir romantik komedi.Diane Keaton bu yaşta bu güzellik ve o inanılmaz gülümseme hayran oldum.
ncinarli
ncinarli

16 Aralık 2005 tarihinde eklendi
başarılı oyunculuklar fakat başarısız bir film.sıradan bir konu araya sıkıştırılmış basit espiriler ve hayatımda gördüğüm en saçma sonlardan biri..film olmamış..öyunculara yazık olmuş.
alici-utku
alici-utku

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
gerçekten son zamanlarda amerikalıların elinden çıkan en iyi romantik komedi.hem komik hem romantik.amanda peet hayranları fazla birşey sanmasın ne yazık ki hikaye de fazla bir önemi yok! :-((((
gri-8
gri-8

26 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Hayatımızda bazen öyle bir durum gerçekleşir ki, bir anda herşey tam tersine döner-iyi veya kötü ama çok büyük değişiklikler olur-. İşte size onunla ilgili harika bir film, oyunculuklar güzel, değişk bir romantizm, filmin sonunda tebessüm dudaklarınızda siz farkına varmadan belirir. İzlediğim be kişisel listemde üst sıralara yerleştirdiğim ender romantik filmlerden. Sadece koltuklarınıza oturun ve izleyin. Unutmadan sakın birşeyer beklemeyin filmden sadece izleyin. 10/7
Ahmet G.
Ahmet G.

18 Nisan 2005 tarihinde eklendi
çok eğlenceli!J.Nicholson ve D.Keaton’ın oyunculuklarına diyecek yok zaten.Ben eğlendim,sizi bilemem ama hoş vakit geçirmek için dört dörtlük bir film.7/10
mazurka92
mazurka92

12 Mart 2005 tarihinde eklendi
izlenmeğe değer bir film...reel bir aşk hikayesi..oyunculuklar da senaryo da harika...