Bitirim İkili 3
4,1

nilat
nilat

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
süper bi filmdiiii çokk güldümm yhaa ...her sahnesi gerçekten çok güseldii :)kesinlikle izleyin derim ben..şöför adam süperdii nası vurduu adamı valla açıkçasıı bn onun vurcagını tahmin bile edemedim :)
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Roman Polanski ye, yumruk atılan sahne çok sağlamdı :)
e-ergener
e-ergener

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzeldi güzel güzel. küsmü$ olarak ba$lamaları ii olmu$ ahenk sağlanmı$ sonu da ii bitti her zaman ki gibi. Bu ikili hakikaten çılgın. Filmin sonunda da klasik Jackie Chan tarzı hata gösterme sanatında da en az filmdeki kadar güldük, - benim karde$im değilsin.- Nasıl olamam, biz seninle daha önce bitirim ikili 1 bitirim ikili 2 $imdi de bitirim ikili 3 nasıl karde$ olamayız :Dgibi..
yigit-ersin
yigit-ersin

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harika bir film olmuş gerçekten...kesinlikle izlenmeli diyorum
Selcuk Genc
Selcuk Genc

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
her dakikası inanılmayacak derecede eğlenceli ve komik bitirim ikili 3 stresli bir gün sonunda size ilaç gibi gelecek türden.Kaçırmayın
komando1990
komando1990

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tam seyirlik film tavsiye ederim. (filmn sonunda salondan hemen ayrılmayın kamera arkası bölümü kaçırılmayacak kadar komik)
toblerone91
toblerone91

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
uff müthiş bir film ya bayıldım.hiç durmadan kovalamaca,dövüş,eğlence ve kahkaha.bu filmin serisi bitmesin.gerçekten harika.10 10
villa7
villa7

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
dun aksam ızledım süper bir film ya komedi aksiyon macera hersey var inanın biran sıkılmıyorsunuz Chris Tucker ve Chaki Chan süper bir ikili hele Tucker gülmekten karnınıza agrılar sokuyor.inanın salon kahkahalar eksık olmadı muhakkak gıdın h.sonunuz süper gecer
yasin-goka
yasin-goka

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence bitirim ikilinin en iyisi diğerleride iyi ama bu süper olmuş çok komik :DD
brave1908
brave1908

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harbiden cok gusel bi film kesinlikle seyretmelisiniz bu carter adamım ya:D:D:D
mc-cyber
mc-cyber

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar film 10 nunara aksiyon ve komedi süpoer baştan sonra yerinizde duramayacağınız bir film..
arifabanoz
arifabanoz

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Baştan sona çok komik eğlenceli ve aksiyon dolu bir film.Özellikle carter çok komik.Son zamanlarda izlediğim en iyi film tavsiye ederim.
nonwarking
nonwarking

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
cok guzel bir film.aksiyonun babası jackişe chan varsa zaten oplay bitmiştir yani..
haky-x
haky-x

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bi filmde kahkalarla gülmediğim çok olmuştu.mutlaka izleyin
mustafa-tig
mustafa-tig

9 Nisan 2008 tarihinde eklendi
belirttiğim gibi güzel film ama dövüş sahneleri bakımından pek tahmin etmedi bni jackie yi daha ii bekliyordum jackie 1 numara