nilat
8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
süper bi filmdiiii çokk güldümm yhaa ...her sahnesi gerçekten çok güseldii :)kesinlikle izleyin derim ben..şöför adam süperdii nası vurduu adamı valla açıkçasıı bn onun vurcagını tahmin bile edemedim :)
güzeldi güzel güzel. küsmü$ olarak ba$lamaları ii olmu$ ahenk sağlanmı$ sonu da ii bitti her zaman ki gibi. Bu ikili hakikaten çılgın. Filmin sonunda da klasik Jackie Chan tarzı hata gösterme sanatında da en az filmdeki kadar güldük, - benim karde$im değilsin.- Nasıl olamam, biz seninle daha önce bitirim ikili 1 bitirim ikili 2 $imdi de bitirim ikili 3 nasıl karde$ olamayız :Dgibi..
dun aksam ızledım süper bir film ya komedi aksiyon macera hersey var inanın biran sıkılmıyorsunuz Chris Tucker ve Chaki Chan süper bir ikili hele Tucker gülmekten karnınıza agrılar sokuyor.inanın salon kahkahalar eksık olmadı muhakkak gıdın h.sonunuz süper gecer