Bitirim İkili 3
4,1

nilat
nilat

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
süper bi filmdiiii çokk güldümm yhaa ...her sahnesi gerçekten çok güseldii :)kesinlikle izleyin derim ben..şöför adam süperdii nası vurduu adamı valla açıkçasıı bn onun vurcagını tahmin bile edemedim :)
ill-key
ill-key

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Eğlenceli , komik bi film .. J.Chan biraz tutuk gibiydi ama C.Tucker yine iyi iş çıkarmış ..Sahne geçişleri ve olayın akışı ne kadar başarısız olsada , diyaloglar ve aksiyon yetiyor bu seriye ..10/7,5..
dra-kula
dra-kula

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmin 3 serisini izlemiş biri olarak bu sonuncusunu diğerleri kadar güzel bulmasamda yinede çok güzel olmuş. tavsiye ederim .bazı yerlerinde gülmekten nefesim kesildi. boş vakit için iyi bir tercih olurdu.10/8
_denizo_
_denizo_

1 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Önceki filmler daha iyi. Ama bu film de sıkmadan izleniyor.
cemertem
cemertem

5 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Jackie’nin baya kötü bir ingilizcesi var... Bir tek onun ingilizcesiyle zenci esprilerine güldüm...
Kptan Custo
Kptan Custo

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
aslında beklediğim bi filmdi turcera n kadar dayanabilirsen o kadar filmden zewk alabilirsin potansiyelinde izlenmesi gereken ve kesinlikle sanatsal bi arayış içinde olunmaması gereken bir film ğidip izlenip gülünüp gelinir
omurkomur
omurkomur

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
jackie chan gibi bir super yildiz para icin son yillarda ne kadar saklaban film varsa oynuyor(1-2 istisna haric)..ne komedi ne macera tam bir salata..isiniz gucunuz yoksa kitap okuyun bunu izlemeyin )
tayyyar
tayyyar

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
komedi izlemek istiyorsan bu filmi izlemelisiniz diyorum saygılar :-)
fazlasiyla-uyus
fazlasiyla-uyus

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzeldr eminim ki...bu iki süper oyuncunun hangi filmi kötü ki?ben 1 ve 2sini izledm sırada 3 var,bugün kısmetse giderm :) herkese iyi seyirler.
deny-mach
deny-mach

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence kaçırılmaması gereken bir film.Mutlaka izleyin.Şimdiden İyi seyirler...
mennan
mennan

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok yoğun bir reklam kampanyası var bu filmin. Henuz izlemedim. Fragmanının beni çok sardığını söylememem.
yigit-ersin
yigit-ersin

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harika bir film olmuş gerçekten...kesinlikle izlenmeli diyorum
Tolgakocak
Tolgakocak

28 Aralık 2024 tarihinde eklendi
yine harika olmuş bence carter karakteri yine güldürdü jackie chanle ikisi harika uyum sergilemişler seri boyunca bence ilk 2 filme göre aksiyon az dı ama seviyorum bu ikiliyi 10/9
osmanbey-1
osmanbey-1

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi nasil izleyecegim nasil indirecegim. bana yardimci olabilirmisiniz.
semih259
semih259

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filme daha gitmedim ama kesinlikle güzel bi filmdir en yakın zamanda gitcem