Iron Man
4,3

sinema
1 ziyaretçi
2 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film güzeldi arkadaşlar, şu haftalar içerisinde taviye edebilirim sizlere.Çizgi filmin aksine elbette bir giriş vardı filmin ve bunu da iyi yapmışlar ,çünkü bilmeyenler vardır malum çizgi filmini.Seri olarak devam edeceğini umuyorum, filmde arada sırada aksiyon dışında komedi de var ve , güldürüyor hakkaten.Tavsiye ederim genel olarak 7.8 / 10 ..iyi seyirler..
massa130
massa130

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film çok güzel bence izlemeyenler izlesin
obsesion1810
obsesion1810

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi dün izledim.gerçekten iyi kotarılmış bir marvel uyarlaması daha..dvd.ye sakın bırakmayın.vizyondayken izleyin derim.
kadir-kusku
kadir-kusku

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bencede bekleneni verecek kadar degil ama benim gibi düşünen arkadaşları ve beni şaşırtır... yinde sabırsızlıkla bekliyenlerden biriyim.
arayisinside
arayisinside

29 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
gercekten abartısız ve iyi bir film yapılmıs...aldıgı puan fazla bencede neyse böyle kısır bir dönemde güzel yapım.cizgi romanlardan uyarlanmıs yapımlar hayal gücümüzle kıyaslanamasada yani doyuramasada( buarada eski televizyon kutusunu doldurmus durumda cizgi romanım var) bence bu tur filmler herzaman olmalı...
tunxxx
tunxxx

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi dün izledim iyi iş çıkarmışlar
dvd si çıktığı gibi arşivimdedir.
şimdiden 2. sini sabırsızlıkla bekliyorum...
47-hitman
47-hitman

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Marvel karakterlerinden biri daha beyazperdeye başarılı bir şekilde aktarılmış bence. Film çok güzeldi açıkçası bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum kurgu ve senaryo gayet başarılı aktarılmış, aksiyon sahneleride süperdi. Özellikle Robert Downey Jr. Iron Man rolünü çok başarılı bir şekilde oynamış ve bu karakter ona çok yakışmış açıkçası diğer yandan Jeff Bridges karşımıza değişik bir görüntüyle çıkıyor. Filmde en ileri teknoloji ile neler yapılabileceği ve silah kaçakçılığının yol açtığı kötü durumlara tanık olacaksınız bunun yanında zaman zaman eğlenceli komik sahnelerlede karşılaşıcaksınız. Ayrıca bana göre bu filmin devamı gelecek çünkü çizgi romanında farklı karakterler vardı onlarıda filme dahil edecekler büyük ihtimalle. Iron Mani herkese tavsiye ediyorum mutlaka izleyin özellikle marvel kahramanlarını seviyorsanız kaçırmamanızı öneririm.
dedemdedi
dedemdedi

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
robert downey çok iyi oynamış en güzel süper kahraman filmlerinden biri
steven-gerrard-61
steven-gerrard-61

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film izlerken keyif aldığım ve sıkılmadığım bir film mutlaka tavsiye ederim 10/9
animeberker
animeberker

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
holivud gerçekten tıkandı şimdi de demir adam gelmiş.neyse severim ben bunu.çizgifilmini hep izlerdim de bunun düşmanı çok sıkıcı bir tipti yanlış hatırlamıyorsam.

bunun zırh ve araçlarına(silah yani) bayılırdım.denize girerken bilmemne zırhı der öle girerdi.değişirdi zırhı.hele gri beyaz kırmızı bir zırhı vardı.off off off bitiyordum o zırha.bir bölümde sadece giyiyordu o zırhı süperdi.
gelsin de izleyelim.
durak58
durak58

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film sıkıcı olmamakla beraber iyi sayılır.
Atatureler
Atatureler

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Mcu filmlerinin başlangıcı.Başlangıç film olarak harika bir film. Bu film olmasaydı marvel olmayacaktı. Güzeldi. Puanım 8/10
generals-55
generals-55

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bir film.Daha serinin 1. filmi olmasına karşın çok başarılı.diğer serilerinde çok daha güzel bir iron man izleyeceğimize inanıyorum.
werboten61
werboten61

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
marvel zaten bütün karekterlerin filmini yapacagını soylemıstı bunların bazıları gercekten cok iyi kı örümcek adam,fantastik dortlü gıbı dilirim iyi bir film olur ve dilerim marvel diger kahramanlarada önem verir "Flaş" bence sıradakı kahraman olmalı marvel ın kahramanlarından mı bılmem ama iyi bir senaryo ıle cekılmelı derım bır ara dızısı bıle vardı ama cok eskıden oda iyi bir hahramandır unutmayalım
esonmez1905
esonmez1905

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
pes 2008 kardesim sana kesinlikle katılıyorum en sevdiğimiz film bile olsa hakkını vermemiz lazım kara sövalye filmine millet 10 verio gercekten 10 luk filmlerin haksızlıga ugradıgını düsünüorum:( iron man iyi bi film bence:)