Film araştıtırıken gözüme bu film çarptı ve oldukça şaşkınımşu anda.Puanına baktığımda oldukça yüksek bir puana sahip olmasıçok ilginç bir durum.Buradan anlayacağımız bu filme 9 ya da 10 puan veren arkadaşalrımızın daha hayatında hiç film izlemediklerini anlıyoruz ki böyle saçma sapan bir filme bile bu kadar iyi bir puan verebiliyorlar.Benim puanım 5/10
marvel bu kadar güzel bir kahramanı yapma cesaretini aldığı için öncelikle onu tebrik etmek laazım fakat marvel w.b. kadar iyi değil w.b.un bir altında fakat yinede bu filmi mükemmel yapacaklarından eminim
film kesinlikle ii vakit geçirtio...marvel karakterlerini sevenler iron man ayrı bi yeri olduğunu bilirler...devamının olacağını da bağıra bağıra gösterdiler bu filmde 2.sinde kesinlikle war machine i de görcez...8/10
Demir Adam bile kırmızının sarıya en çok yakışan renk olduğunun farkında!.. :)) Çok güzeL bir uyarlama olmuş doğrusu bu kadarını beklemiyordum; beklentilerimin kat be kat üstüne çıktı!..Bir filmden ne bekliyorsam nerdeyse hepsini verdi; hiçbir ayrıntıyı es geçmemiş olması [aklımda soru işareti bırakmamış olmaması; yani "şu da olsaydı güzeL olurdu" diyebileceğim birşey yok!..] güzeL!.. [Mesela "Lazarus Project"te kız son sahnede babasıyla kucaklaşabilirdi, gibi...] Karakter seçimleri bile yapılan işin kalitesini gösteriyor; Jeff v Downey bir role bu kadar oturur, oturtulur.
Geyet iyi bir filmi gözlerimi ayrımadan ve baymadan seğrettiğim nadir filmlerdendi.özellikle kahramlık olayını fazla abartmamaları filme başka bi hava katmış.Ayrıca RDJ ıronman karakteriyle özleşmiş.Herkese tavsiye ederim
Filmi vizyona ilk girdiği gün sinemaya gidip izledim bence çok güzel bir film olmuş ilk film diye sıkıcı olabilir diye düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı bence izlenilmesi gereken bir film tavsiye ediyorum