Iron Man
4,3

rudeonerudeone
rudeonerudeone

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
son dönemde iyice artan çizgi roman uyarlamalarının bir başka bol efektli örneği.fantastik-bilimkurgu açısından biraz fazla abartılı ve inandırıcılıktan epey uzak,ancak zaten filmin derdi de inandırıcı olmak değil.eğlenceli mi'evet,robert downey jr harika bir iş mi çıkarmış'evet.efektler ve aksiyon sahneleri de yerinde,türünün hemen hemen tüm özelliklerini başarıyla harmanlayan ve bu nedenle de rahatlıkla izlenebilecek bir film.ukala ve karizmatik tony stark rolüne robert downey harika bir seçim olmuş.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

17 Kasım 2013 tarihinde eklendi
film budur diyeceğiniz çok iyi bir bilim kurgu 9/10
jamesbond-2
jamesbond-2

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika olmuş zaten ortalaması ve yorumlardan da anlaşılabiliyor.Öncelikle diğer çizgi-roman uyarlamalarından konusu itibari ile sıyrılıyor ve ben bilimkurgu filmlerinden hiç hoşlanmama rağmen çok beğendim gerçekten gerek efektler,gerek oyunculuklar gerekse de müzikler olsun müthişti herkese tavsiye ederim.9/10
Ilknur K
Ilknur K

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Ben 9 puan verdim. İçinde bazı güzel mesajlarıda içeren bir film. Amerika kendi yarattığı silahlarla kendini vuracak. ya da masum insanları... bunu farkeden bir kişinin inanılmaz macerası
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

3 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Sağlam bir hikayesi ve en az hikayesi kadar sağlam bir kurgusu olan, güzel ve değişik bir film. İron Man çok sağlam temeller üzerine oturtulmuş bir karakter, diğer süper kahramanların aksine bir çok çevreye hitap ediyor. Kötü adamların peşine düşen kahraman rolünde olsa da gayet sebepli, gerçek amaçları var. Her nesilde dikkat çeken gerçekçi bir temele dayanan konusu bence çok önemli. Filmden fazlaca görsel efekt beklerken bize bunu gayet tadında sunması çok hoş. Çünkü Iron Man'ın buna ihtiyacı yok, -ki zaten Robert Downey Jr'ı izlemek oldukça keyifli. Iron Man'ın yapısına oldukça oturmuş. Bu yüzden Iron Man, Robert Downey Jr'a, Downey Jr'da, Iron Man'a çok şey borçlu.. Karakteriyle arasında Mickey Rourke-Randy Robinson benzeri bir ilişki var ve bu perdeye mükemmel yansıyor. Jon Favreau da böylesi büyük bütçeli bir yapım için kafalarda oluşan soru işaretlerini silmiş görünüyor. Sonuç olarak güzel, sürükleyici ve etkili bir film olmuş Iron Man.. iyi seyirler...
Chev
Chev

23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Beklentileri karşılıyor bence..çok güzel vakit geçirdim bence izleyin 10/8,5
ozzy-badd
ozzy-badd

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
downey jr. ın iyi oyunculuğu ve harika teknik le iyi bir film..süper kahraman filmlerinin en inandırıcılarından...güzel izlenebilir...
volkanick
volkanick

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Tüm zamanların en iyi süper kahraman filmlerinden biri olduğu kesin.R.Downey Jr. yine çok başarılı.Ayrıca filmin sonunda ki yazıların da sonunu beklerseniz bir sürprizle karşılaşacaksınız.
gskaltay
gskaltay

18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
sıkılmadan sonuna kadar kendine izleten gayet başarılı bir marvel uyarlaması izlenmeli....
boldheart
boldheart

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Büyük bir emek verilmiş bir film heyecan ve macera dolu çoğu sahnesi oldukça sağlam bence kesinlikle izleyin sonuda gayet iyi bitiyor daha iyiside yapılabilirdi ama kaliteli bir yapım baştan sona kadar
Alp T.
Alp T.

2 Mart 2013 tarihinde eklendi
Film güzel ve değişikti. Yani idare eder desem olmayacak. Bilemedim ama bu film için uygun puan 4/5. Çünkü bazı konular açısından yetersiz ama eğlenceli ve aksiyonu idare eder denilecek bir film bu. Güzel. 4/5
atakanozruh
atakanozruh

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
En başarılı çizgi roman uyarlamalarından biri. Devam filmleri gelirse Spider Man, Batman kadar ünlü olup sevilmesi kaçınılmaz.
alba42
alba42

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok iyi bir film değil ama,son zamanlarda çekilen çizgi roman filmlerine göre iyi.Çok büyük şeyler bekleyipte izlemeyin ama.Beklentisiz izlerseniz daha keyif alırsınız.
sinema
1 ziyaretçi
18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğin en iyi çizgi-roman filmi Kara Şövalye ve Iron Man. 2. filmi çok merak ediyorum..
Fahri07
Fahri07

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bir film ustaca tasarlanmış.bir bilimkurgu hayranı olarak bu filmi çok beğendim.filmin başrol oyuncusu Robert Downeyide takdir ediyorum çok iyi oyunculuk yapmış.senaryo zaten harika sonuç olarak mükemmel bir yapım.10/9