Iron Man
4,3

serhatisci61
serhatisci61

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çizgi romandan uyarlanan en iyi film olduğuna kesinlikle katılıyorum..10 verdim yakıştı :)
steven-gerrard-61
steven-gerrard-61

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film izlerken keyif aldığım ve sıkılmadığım bir film mutlaka tavsiye ederim 10/9
omer-saglam
omer-saglam

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok güzel,sürükleyici bi filmdi.yılın en iyi filmleri arasında ilk 5e girer 10/10
ridvan-yaman
ridvan-yaman

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmmin 1080p versiyonunu izledim görüntüler sesler ve seneryo gerçekten çok etkileyici ..
flood83
flood83

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film özellikle dvd aldım şimdi daha ucuz her yerde satılıyor herkeze tavsiye ederim mutlaka izlenmesi gereken bir film
Recep G.
Recep G.

2 Mart 2011 tarihinde eklendi
5 6 puan veren arkadaşlar ne bekliyotsunuz daha filmden
1-özgün bir senaryo
2-güzel oyunculuk
3-heyacan ve aksiyon hat safada

bunlardan başka ne bekliyosunuz siz televizyondan fırlamlarınımı bekliyorsunuz

gidip 1950 1980 yapımı filmlere güzel diyip bu tip filmlere kötü diyenleri anlamıyorum.
murtega23
murtega23

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Robert Downey Jr. müthiş ötesi oynamış. Cidden bir süper kahraman filmi anca bu kadar güzel olur. İzlemenizi tavsiye ederim.
steel22
steel22

4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar tek kelime ile mükemmel olmuş.gercekten senaryosuyla sahnelerıyle sızlerı koltuklara bağlıcak hulku aratmcak emmın olabılırsınızz..
bestbefore
bestbefore

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
görsel efektler, senaryo, oyunculuk ve daha birçok alanda çok başaralı bir film. açıkçası bu filme önyargıyla gittim ama gerçekten muhteşem herkese tavsiye ediyorum. zaman doldurmak için değil gerçekten iyi bir film izlemek için gidin.
imirhan
imirhan

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Diğer Marvel Filmlerine nazaran bence çok daha iyi olmuş oyuncular rollerine çok güzel oturmuş gidilip izlenebilecek bir film
yetisenesra
yetisenesra

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle marvelin en beğendiğim karakteri oldu. Ve Robert Downey Jr. performansıyla kendisine hayran bırakıyor.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
k-feyiz
k-feyiz

10 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film tamamen mükemmeldi herseyi harikaydi :) Filmdeki teknolojiyi cok beğendim. TEk kelimeyle süperdi:D
sonofosiris
sonofosiris

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
çok kötü bir film beklentisiyle gittim ve fazlasıyla şaşırdık..konunun güzel işlenişi ve kaliteli oyunculuk gerçekten hoş dakikalar yaşamama neden oldu...kanımca marvel bu işi gerçekten biliyor..
tunxxx
tunxxx

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi dün izledim iyi iş çıkarmışlar
dvd si çıktığı gibi arşivimdedir.
şimdiden 2. sini sabırsızlıkla bekliyorum...
serkan-aksu1989
serkan-aksu1989

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
film çok güsel olmuş gerçekten bayağa emek verilmiş ama çizgi romanın dışına çıkmışlar film de çizgi romanında iron man ın kimliği gizli sadece birkaç kişi bilio ama filmin sonunda herkese söledi bence çizgi romandan uyarlama yaparken bazı hususlara dikkat etmeliler bakalım iron man 2 nasıl olcak merakla mekliyorum izlemediyseniz boş bi vaktinizde yapacağınız ilk iş olsun 810