Bu film bütün "man" li filmleri sollamış!!! Robert Downey Jr. çok iyiydi!!!bu yılki favorim!!konusu da mükemmeldi!Fantastik film seviyorsanız kesinlikle ama kesinlikle bu filmi izlemelisiniz!!10/10
film gerçekten çok çok iyi.ben 3 kere gittim sinemada.çizgi romanını okuyanlar ya da çizgi filmini izlemiş olanlar filmi beğenir.onun dışında amerikayı övmüşler gibi bir bahane olamaz.zaten stan lee bir amerikalı.film amerika da çekilmiş hatta oyuncular da amerikalı.başka nereyi övüceklerdi ki? kaldı ki çizgi romanında da bu böyle.tony stark çin de esir olur vs vs..hala sinemalarda oynuosa gidin görün beğenirsiniz..tabi bu tarzı seviyorsanız..
vitriviousa... 1.Filmde Amerikan menşeyi bulunan araba yok. 2.Hamburger Almanyada doğdu,Amerikada popülerlik kazandı;ki marka sunmuyorlar orada köşe başı dükkanı olma ihtimali yüksek. 3.Adam silah üretiyor,ürettiği silahların kimlere geçtiği konusunda fikri yoktu;ki sen dünya barışı olsun isteyen birisisin herhalde -komik- ütopya 4.Gördüklerinden sonra parayı ve gücü kötüye kullanmıyor. 5.Emperyalizm insanların parayı icat etmesiyle başladı ve hiçbir zamanda kesintiye uğramadı. 6.Film olarak eleştiremeyince kavramlara vuruyorsunuz.
En bilim kurgu filmimiz G.O.R.A (!) iken başkalarının görsellik açısından sergiledikleri performansları gölgelemeyelim.
bence cok güzeel bi yapım olmuş. artık süperkahraman lar bir araya geliyorlar birleşim başlıyor acaba bu birleşmi gösterecek film ne zaman vizyona girmiş. ayrıca bu fil increcdible hulk ile bağlantılı ki ironman yapım aşamasına girdiin de yapıncılar hulk un da yapılmasını istemişler...