Iron Man

nuguns
nuguns

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
vitriviousa...
1.Filmde Amerikan menşeyi bulunan araba yok.
2.Hamburger Almanyada doğdu,Amerikada popülerlik kazandı;ki marka sunmuyorlar orada köşe başı dükkanı olma ihtimali yüksek.
3.Adam silah üretiyor,ürettiği silahların kimlere geçtiği konusunda fikri yoktu;ki sen dünya barışı olsun isteyen birisisin herhalde -komik- ütopya
4.Gördüklerinden sonra parayı ve gücü kötüye kullanmıyor.
5.Emperyalizm insanların parayı icat etmesiyle başladı ve hiçbir zamanda kesintiye uğramadı.
6.Film olarak eleştiremeyince kavramlara vuruyorsunuz.

En bilim kurgu filmimiz G.O.R.A (!) iken başkalarının görsellik açısından sergiledikleri performansları gölgelemeyelim.
dedemdedi
dedemdedi

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
robert downey çok iyi oynamış en güzel süper kahraman filmlerinden biri
linny-09
linny-09

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
herşeyiyle mükemmel bir film...
Barlibar
Barlibar

13 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Harika oyunculuk, iyi senaryo ve görsel ziyafet.
redcrow-cs
redcrow-cs

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmi vizyona ilk girdiği gün sinemaya gidip izledim bence çok güzel bir film olmuş ilk film diye sıkıcı olabilir diye düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı bence izlenilmesi gereken bir film tavsiye ediyorum
ValarAlp
ValarAlp

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bence marvelin en ii seri başlangıç filmi olmuş. Çünkü spidy,fantastic4,x-men ilk filmleri daha yeni güçlerini öğrendikleri için pekte zevkli geçmedi. Ama bence iron-man bi fark yarattı bu bakımdan. İzlemeye değer 9/10
flood83
flood83

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film özellikle dvd aldım şimdi daha ucuz her yerde satılıyor herkeze tavsiye ederim mutlaka izlenmesi gereken bir film
deniz-atim
deniz-atim

2 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
herkesin içinde çizgi roman karakterlerine karşı bir hayranlık ve sevgi vardır. bizler sevgimizi filmleri alarak, hayranlığımızıda defalarca izleyerek gösteriyoruz. kimileri ise filmlerin evlerimize kadar girmesi ile sevgilerini gösteriyor. kısacası çizgi romanlarda okuduğumuz kahramanlardan değilmi biran önce çıksın sinemaya ve bu seferede sevgimizi sinemasına giderek gösterelim
obsesion1810
obsesion1810

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi dün izledim.gerçekten iyi kotarılmış bir marvel uyarlaması daha..dvd.ye sakın bırakmayın.vizyondayken izleyin derim.
nutellisa
nutellisa

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
En iyi süper kahraman filmlerinden, teknolojiye hayran kalıyorsunuz. Senaryo filmin tarzına rağmen komik.
flashock
flashock

8 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bu filmde robert downeyn ıyı oynamasının sebebı kucuklugunden beri iron man romanları okuması ve 1 numaralı kahramanının iron man olmasına bagdastırıyorum cunku adam dusmanlarını bılıyor davranıs tarzını bılıyor gerıye bırtek cıkıp oynamak kalıyor iron man karakterını bu kadar okumus bır kısı guzel oynamasa sasardım zaten fılmde efecktler mukemel konu cok guzel gıdın ızleyın 10 uzerınden 8 verdım
keewotah
keewotah

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmi pazar akşamı 00.30 seansında izledim.Salon ağzına kadar doluydu.Filmden önce fragmanları verilen Hellboy 2,İndiana Jones ve Kayıp krallık bizi iyice havaya soktu.Dolayısı ile beklentilerimiz yükseldikçe yükseldi ve aramızda bir "inşallah kötü çıkmaz çok fena gaza geldik" konuşmaları başladı.

Sonrası Robert D.jrın tam oturmuş tiplemesi,ironman nın nefes kesen zırhı,evdeki robotun kahkalara sebep olan karakteri,filmin hiç sıkmayan ve temposunu düşürmeyen giriş-gelişme-sonuç yapısı ile su gibi geçti.Sinemadan çıkarken kulaklarımızda AC/DC,Black Sabbath,Ozzy çınlıyordu ve hepimizin ağzı kulaklarındaydı
massa130
massa130

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film çok güzel bence izlemeyenler izlesin
kadir-kusku
kadir-kusku

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bencede bekleneni verecek kadar degil ama benim gibi düşünen arkadaşları ve beni şaşırtır... yinde sabırsızlıkla bekliyenlerden biriyim.
ridvan-yaman
ridvan-yaman

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmmin 1080p versiyonunu izledim görüntüler sesler ve seneryo gerçekten çok etkileyici ..