bu mu şimdi okadar puan verdiğiniz film. amerikanın güncel düşmanı hangisiyse kötü adam o, tipik amerikalılar ukala olur ama çok akıllıdır tanımına uygun esas oğlan tenekeden zırh yap bizde izleyelim. bu arada yamuluyorsam beni düzeltin kötü oğlan diyo ki cengiz han ok ve yayı icat ederek dünyanın en büyük imparatorluğunu kurmuş. amerikan sineması gidici benden demesi...
aynen robert downey jr çok çok iyi bir seçim arkadaşa katılıorm filmden az önce çıktım çok iyiydi ama keşke iki robot arasındaki savaş dağa uzun sürseydi film uzndu ama savaş kısaydı
bence cok güzel bir marvel yapımı film olmus gercekten zamanın nasuıl gectigini anlıyamıyorsunuz.Teknolojik olarak baya para harcanmıs belli.Devamı gelecek bence.Pişman olmazsınız.
bu bahar izlediğim en iyi filmlerden biriydi. hatta en iyi de süper kahraman uyarlaması diyebilirim bu film için. özellikle robert downey jr. tony stark rolüne "cuk" oturmuş. genç kızlarımızın johnny deppten sonraki idolü olacağını düşünmekteyim. diğer tüm oyuncular da çok başarılılardı. ayrıca tony starkın şöförü olarak yönetmeni, partiye katılmış yaşlı zengin rolünde de stan leeyi görmeniz mümkün. görsel efektlere değinmiyorum bile, görüntü yönetmenliği ve görsel efektler gerçekten dudak uçuklatıyor. bir an için uçaklardan kaçan robert downeynin gerçekten bunu yaptığını bile düşündüm. müzikler ise gerçekten kaliteli, ramin djawadinin ellerinden öpmek gerek. filmin dublajı ne yazık ki kalitesiz, imkanınız varsa dublajsız, türkçe altyazılı izleyin derim. 98/100. kendisine verdiğim her puanı sekizine kadar hak ediyor. iyi seyirler.
harika dört dörtlük bir uyarlama olmuş.iron man tony stark sanki çizgi romandan fırlamış filme gelmiş gibi.müthişti.iron mani daha fazla görmek çok isterdim.bir dahaki filme diyorum.seneryo,oyunculuklar harika.10 üzerinden 9 verdim bende.
ironman gibimi :O ironman marvelin en meşur karakterlerindendir. sırf filmi yapılan karakterleri bilip diğerlerine laf atmayın. ben marvelin hemen hemen bütün filmlerini çok beyendim bununda onlar gibi olacağından eminim.
görsel efektler, senaryo, oyunculuk ve daha birçok alanda çok başaralı bir film. açıkçası bu filme önyargıyla gittim ama gerçekten muhteşem herkese tavsiye ediyorum. zaman doldurmak için değil gerçekten iyi bir film izlemek için gidin.
Amerikan empeyalizminin ürünü teröristlerle uğraşan bir zengin silah üreticisi (!) süper kahramana dönüşür , ilgimi çok çekmedi .
Marvelin örümcek adam3 ve fantastik dörtlü felaketlerinden sonra başarılıydı ama dediğim gibi asyada amerikan şirketlerinden aldığı paralarla yaşam bulan teröristlerle mücadele eden demir adam benim ilgimi çekmedi .
Galiba supermanin arkasında bıraktığı "american way" olayını demir adam üstlenecek gibi...Filmde benim için en güzel şey paltrow du .