cihanbilgi
21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bügün izledim ben 10 puan verdim hayat adildir derler ya bu da öyle bişey amerikan silahlanmasına değişik bir bakış açısı boş bir film değil üstelik hayalcide değil gerçekçi olduğu kadar yenilikçi bir film kısacası ım ıron man
aslına bakarsanız belki inanmaya bilirsiniz ama eğer bole giderse ole gözüküyo ki Marvel her yaptığı filmle daha da olgunlaşıyo ve büyüyo her geçen gün filmleri eline almak istiyo ve tek başına sürdürmek istiyo ve eminimki altyapısı senaristlik ve yönetmenlik için çok iyi olan marvel teknik ltyapıyıda oturtursa eğer tüm film şirketlerini silebilir çünkü son dönemde yayınladıgı filmlerle imdb top 100 listesine girdi ve eminimki dahada giricek yaratıcılığın efendilerinden frank miller lucas ve stan lee gibiler oldukça süer filmler görmeye alışsak sanırım daha iyi olur...
harika on numara bayıldım resmen.robert bi harikaydı her mimiğiyle ironmandi ya.uzun zamandır aksiyonla mizahı bu kadar iyi götüren bi filme rastlamamıştım.cümleler öyle hınzırki insann yüzünde bir gülümsemeyle izlemesine neden oluyo