Harry Potter ve Ateş Kadehi
4,4

muzafferkabaci
muzafferkabaci

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
aslında bu yorumu ilk izlediğim gün yapmalıyıdım.harry potter sinemaya gelir gelmez koşmuştum sinemaya...yorum ise çok ama çok geç geldi.ama esaslı geldi.film iyi.ama filmdeki olaylar birbirinin arkasından koşuyo resmen.tabi kolay değil.dördüncü kitabı aktarmak..ama herşey çok hızlı gelişiyo.ama film herşeyi ile güzel olmuş.bundan iyisi de beklenemezdi zaten.beşinci ve altıncıyı da bekliyoruz.puanlamam ise dokuz...nedeni filmdeki olayların hızlı gelişmesi bir puanı götürdü.belki filmi daha fazla uzatıp(şöyle yüzüklerin efendisi gibi..)konular daha esaslı işlenirdi.güzell...
berk-ay1987
berk-ay1987

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi filminin azkaban tutsağı olduğunu düşünmeme rağmen izlediğim ilk 5 film içinde benim en çok keyif aldığım harry potter filmi.çok başarılı ve güzel olmuşş
RPDI
RPDI

2 Şubat 2006 tarihinde eklendi
öyle yok beğenmedik te kısaltmışlar kitapla alakası yok falan diyorlar. bende halt etmişler diyorum. harry potter filmleri u-yar-la-ma. mutlaka değişecek, kısalacak. 900 sayfa kitabı aynen geçiremezle ya. ayrıca kısaltmaları çok güzel olmuş joanne kathleen rowlig uzattıkça uzatıyor kitapta . ama film kısa ve öz olmuş. ayrıca görsel olarakta mükemmmel. tek problem fluer viktor ve cedric i oynayanların çok kalitesiz oyuncular olması.
Ada--
Ada--

15 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
ya ralph bfiennes ii mi ki ben voldemortu hep john mlkovich oynar diye düşündüm ayrıca moodynin brendan gleeson olması pek hoşuma gitmedi neyse
iremma-gs
iremma-gs

23 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Ya gerçekten yapmayın arkadaşlar ya dördüncü kitabı sayısız kere okumuş hatmeşmiş ezberlemiş biriyim ama ben bayıldım filme ne bekliyodunuz anlamıyorum 800sayfalık kitabın her bir karesini filmde görmeyi mi??Böyle bişey mümkün diil bence ellerinden gelenin en iyisini yapmışlar hangi film kötü körüne kitabına bağlı kalıyo ki ???Filmi sırf kitaba bağlı diil die eleştirmeyi doğru bulmuyorum ve tekrar söylüyorum bence serinin en iyi filmi on üzerinden onnn!!!!
sevdenurarpaci
sevdenurarpaci

11 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
fragmanı daha şimdi izledim bu sefer fragmanı izlemeyen aileler küçük çocujklarını bu filme götürdüğü için çok pişman olacak bence medihaysen katılıyorum ejderha o kadar korkunç olmamış ama yinede bence bizi mütiş bir film bekliyor
kadir503
kadir503

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarım saati beni biraz sıktı, sanki biraz da gereksiz sahneler mevcut gibiydi. Neyse ki film daha sonra beklediğim çizgiye çıktı. Genel olarak baktığımda güzel diyebileceğim bir devam filmi fakat film fazla uzun, konusu gereği de uzamış olabilir. Ama hiç bu kadar uzun olmasına bence gerek yoktu. Kitabı tam olarak yansıtmak için de uzatılmış olabilir, bu küçük izleyicilerin hoşuna gidebilir ama bu olay büyükleri biraz sıkabiliyor. Bu da büyüklerin filmden biraz uzaklaşmanızı sağlayabiliyor. Dediğim gibi filmin uzunluğu dışında pek bir eksi tarafı yok gibi. Tahmin edebileceğiniz üzere klasik bir ’Harry Potter’ filmi.
teo-17
teo-17

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Serinin en iyi filmi olduğunu ve artık bu filmle harry potter serilerinin çocuk filmi olmaktan kurtulduğu film......9/10
sayns
sayns

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Kötü değil ama daha iyi olabilirdi.
arzum407
arzum407

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzeldi ve diğer filmlerininde güzel olacağına eminim zaten hp benim fovarim
miramus
miramus

5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Harry Potter kitapları çıktıkça konunun daha da iyiye giderken fazlalaştığı bi gerçek..Fakat konular güzelleştirkçe ve fazlalaştıkça olan filmlere oluyor ve konu fazlalığı zaman darlığından dolayı kırpılmış bir yığın sahne ortaya çıkıyor..Her şeye rağmen filmde görsel efektler olağanüstü..H.P'un maceralarını merak edenler için gayet güzel ama kitabı okuduktan sonra :)
onur-dersim
onur-dersim

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Harry Potter ne diyim ilk serideki basarıyı yakaladı bence bu şeriyle..baya güzel olmuştu diger şerilere göre. ama tek bir eksik var Harry Potter ilk seride çok tatlıydı
bodrum-fevzi
bodrum-fevzi

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
kitabı okumadım..o yüzden belki de bana en iyi harry potter filmi geldi.
Alp A
Alp A

30 Nisan 2004 tarihinde eklendi
tamam bunu Türkiye ile kıyaslarsak imkansız gibi gözüküyor ama Amerika'da neler olduğunu bilemeyiz değil mi?o yüzden yozef2002 arkadaşımızın üzerine bu kadar da gitmeyelim.
Çagla E.
Çagla E.

10 Aralık 2005 tarihinde eklendi
her filmi gibi bunun da orjinaline gittim açıkçası dublajlı sevmiyorum ve iyi oldu da.. ses sistemi ve efektler filmi izlememi biraz engelemiş olsa da mike newell çok başarılı gerçekten neyi nerde kullanmasını biliyor. oyuncular için de zaten başından beri daha iyi secim yapılamazdı diye düşünenlerdenim.. film çok eğlenceli,karanlık ve BÜYÜLEYİCİYDİ..insanı özendiriyor doğrusu..:)