film çok iyidi,bayıldım açıkçası.ve şunu söylüm görsel efektler bi harikaydı.Bİr de kesinlikle film biraz olsun kitaptan ayrı düşünmek lazım,çünkü kitapla bağdaştırırsan hiç bir film doğru düzgün beğenilmez.bu benim içnde geçerli.Zaten harr de en sevdiğim kitap 4. kitaptı.filmede iyi yansıtmışlar tabii kitapla bir koyarsam eksikler çok.Ama ayrı düşünelim ve bir harika çok etkileyici.Zaten oyuncularda iyiden iyiye pişiyor ve çok güzel oyunculuk sergiliyorlar.hele hermoniye bayıldım çok tatlıydı ya.
Ya keşke gerçekten 6. kitap eylülde çıksa ama inanamıyorum bu tarihlere artık, 5. kitapta da böyle söylentiler var söylenen tarihten 1 yıl rötarlı çıktı kitaplar ben fazla umutlanmayın derim....
Film güzel yalnız kitaplarını okumuş biri olarak kitaptaki tadı alamadım sanki tüm sahneler bitsinde gitsin gibi sıkıştırılmış ve makaslanmış gibiydi gerçekten çok sahne kesilmiş biraz havada kalmış ama yinede güzel ben daha iyi olmasını bekiyordum çünkü en iyi kitap dördüncüsüydü ama diğer filmleri sanki bi başkaydı
Filmi bugün izledim. En önden son 2 bilet kalmıştı, onu da arkadaşla biz aldık. Filmi ilk günden izlemek istediğimiz için, en önden de olsa razı olduk ama değdi doğrusu. Bence 5. filmi de Mike Newell yönetmeliydi. Çok ii bir iş çıkarmış. Özellikle ejderha, labirent ve sualtı bölümlerine bayıldım. Ejderhaya kitaptan daha fazla yer vermesi ii olmuş. Ama labirente hiç yaratık koymamış zamandan kazanmak için. Bikaç sahne eksik ve değiştirilmiş olsa da güzeldi. En komik sahneler her zamanki gibi Ron'a ait. Bu bölümde daha ön plana çıkarılmış. Çok da ii olmuş bence. Hareketleri, tepkileri ve mimikleri harikaydı. Filmi tekrar izleyeceğim ama en ön sırada değil tabi ki. Bence kesinlikle kaçırmayın!
4. kitap oldukça uzun olduğu için bazı sahneler biraz hızlı geçmiş. Ama kitaptaki atmosferin en iyi aktarıldığı filmdi. Espriler ve kitaptan alınmış replikler mükemmeldi. Oyuncular her zamankinden daha iyiydi. Sonu biraz daha dramatik olabilirmiş. Ama kitabın hakkını vermiş doğrusu.
Serinin en kötü bölümü. 8,9 puan almış olması da saçmalığın daniskasından başka bir şey değil onu da söyliyim. Sadece ekonomik kazanç için yapılmış, doğru düzgün emek harcanmamış.
müthiş bir film diyer serilerine göre çok ama ççççççokkk daha güzel süper yaptılar bunu walla ben harry potter i çok seviyorum ama ben kirabını de okudum kitabında filmle sanki ilgisi yok yaw çok deişik yaptılar filmi yani kitaptan neyse yinede çok beğndim:D
belki reklamlarını ve tanıtımlarını izlemesem daha fazla beğenirdim ama yine de beğendim. Diğre Harry Potter filmlerinden biraz daha fazla aksiyon vardı. Daniel Radcliffe'in rollerini çok başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim. Diğer başroller Emma Watson ve Rupert Grint ona göre daha başarılılardı. Görüntü yönetmeninin performansı Azkaban Tutsağı'na göre bir adım gerideydi. Müzikler Patrick Doyle'la beklediğimin üstündeydi.9/10
Ben ergen biri olmama rağmen harry serisini severek okudum fantastik edebiyata ilgim herzaman olmuştur..Ancak film konusuna gelirsek harry potter konusunda tamamiyle hayal kırıklığı var! Mesela Yüzüklerin Efendisindeki paralellik yok sürükleyicilik akıcılık ve konunun özü yok..Harry Potter kitaplarını okuyan biri hiçbir filmini bu şekilde beğenmez açık söylüyorum...Körü körüne fan lık yapıp puan verilmemeli..
film bence şu ana kadar yapılmış harry potter filmlerinin en iyisi. özellikle azkaban tusağı faciasından sonra. oyuncular iyi oynamış,efektler müthiş, voldemort harika, mizah yönü süper. eleştirilebilecek iki tarafı var filmin. birincisi voldemort - harry düellosu sahnesi çok zayıf. ikincisi filmlerde dumbledore kitaptan filme çok kötü aktarılıyor. dumbledore böyle bir adam DEĞİL. lüfn buna birisi dur desin.sonuç olarak film beni tatmin etti.