Harry Potter ve Ateş Kadehi
4,4

xenite5
xenite5

19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
muhteşemdi...tüm gün bilet arayıp gece 12'ye buldum ve muh-te-şem-di... diğerlerine göre biraz daha kahkaha biraz daha hızlı geçme söz konusu ama normal... 4 saat olmadığına şaşırmak lazım :)
frknft
frknft

18 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Slm arkadaşlar.Filme bugün gittim ve çokta beğendim şiddetle tavsiye ederim.Filmin korkunç yanları olduğu gibi komik yerleride var tabii...Labirent,karagöl ve ejdarha sahnelerim favori sahnelerim.Daha anlatacak çok şey var ama yer ve zmn yok..Neyse bu arada film reklamlarla beraber aşağı yukarı 3 saat sürüyor bilginiz olsun...
iv3rson89
iv3rson89

14 Kasım 2005 tarihinde eklendi
3. film pek başarılı değildi ama 4. şimdiden muhteşem olacağını gösterdi. Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
chttyby
chttyby

12 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Hayatımda bu kadar güzel bir film gördümmü acaba bilmiyorum filmin vizyona girmesine 1 hafta kaldı girer girmez cuma günkü ilk seansına gitme şansım olur inşallah. Harry Potter serisinin bence en iyi filmi Voldemortta çıkıyor zaten fragmanlar süper. Harkia bir film olacak bence yılın filmi
cunuit
cunuit

27 Ekim 2005 tarihinde eklendi
bence film en az kitabı kadar bizi etkilicek ve filme çok az kaldı beklemesi çok zor fragmanını izledikçe zaman hiç geçmiyo gibi hepinize şimdiden ii seyirler
anytlar
anytlar

26 Ekim 2005 tarihinde eklendi
filmin fragmanını izledim çok güzeldi.150 dak filminde ii olacağını zannediyorum.zaten ilk 3 film beni etkiledi.hp 4 te tek merak ettiğim quidicth dünya kupası sahneleri o sahnenin aksiyonuna dikkat etmenizi isterim özellikle krumun şaşırtmacasını .bir sorunumuzda suki 18 kasım gibi çok geç bir tarihte izlememizi ise sanssızlık olarak görüyorum.18 kasıma kadar büyü ile kalın....
seyhun31
seyhun31

28 Eylül 2005 tarihinde eklendi
bence harry potter ve ateş kadehi kitabı çok heyecan verici ve zevkliydi.zaten artık harry'nin voldemortla yüzleşme zamanı gelmişti.ayrıca hermonie'ninde güzelliğinin ön plana çıkması gerekiyordu.bence şu ana kadarki en soluk kesici film olucak.20 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum
burcutek386
burcutek386

23 Eylül 2005 tarihinde eklendi
ya ben acayip derecede Harry potter hastasıyım Ateş Kadehinden itibaren heycanle bekliyorum bence muhteşem olacak çünkü kitabi serinin en farklı enheycanlı ve en korkunçuydu umuyorum ki filimde oyle olacak ama 1 ay nasıl gececek bilmiyorum
oguzcetin990
oguzcetin990

3 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Belkide Rowan Atkinson unkatılmasıyla dahada komik olur :D
bozkurt-begum
bozkurt-begum

11 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Serinin ciddileşmeye başladığı ilk film.Bu film mükemmel olmalı, OLACAK.
Aslında kitap kadar keyifli olmayacağını düşünüyorum.Ama yine de kitabın o muhteşem kurgusu filme de yansıyacaktır.
bookurt
bookurt

8 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
ben kitapları okumuş bir izleyici olarak filimleri yeterince iyi buluyorum.Bunun yanında Hermoninin son filmde Harryle duygusal anlamda yaklaşıyoruz demesi beni şaşırttı çünkü kitaplarda tam tersi Ronla bi duygusallık oluyor neyse bekleyelim görelim belki amaçladıkları başka birşey vardır genede film için çok heycanlıyım :)
ornetorenk
ornetorenk

10 Mart 2005 tarihinde eklendi
wizardboy, henüz çıkmamış bir kitapta yarımkan prens diye birisinin olup olmadığını nereden biliyorsun? yarımkan prens, harry potter serisinin 6 ncı kitabının adı:))))
yasin-baskan
yasin-baskan

25 Şubat 2005 tarihinde eklendi
her harry potter filminde olduğu gibi bu film de hasılat rekoru kıracak.kitabı saniyede binler satan eserden de bu beklenir zaten.ben de bu rekorun kırılmasına yardımcı olacağım bir nevi.:))) çünkü ilk çıktığı gün sinema salonlarındaki yerimi ben de alacağım.şimdiden heyecanlanıyorum.görsel bir şölen yaşanacağı kesin.hadi hayırlısı:)))))
as89
as89

2 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çok iyi bir film olacak.
zambak97
zambak97

1 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Ben Harry Potter'ın tüm filmlerine gittim ve bunada gidecem.Harry Potter'ı çok seviyorum ve bütün kitaplarınıda alcam 6. kitap yani Harry Potter ve Yarım Kan (Melez) Prens'in kitabını bile alacam.Bu film çok güzel.Çok da iyi.Benim bu filmle düşüncelerim bunlar.