oguzkaan-boga
14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşlar iyi bir devam filmi demiş ama devam filmi demek tam olarak karşılığı değil...Tarantino'nun flashback ustalığıyla film baştan sona müthişti bence...En az ilk film kadar güzel...
ilkini beğeni ile izlemiştim,her ne kadar sevmeyeni çıksana,beni tatmin etti,ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum,BILL ile BRIDE ın final dövüşünün dillere destan olacağını sanıyorum....
tabi ki ilk film daha iyi idi.tarantino ilk filmdeki heyecanı bu filmde yakalayamamış. mesela görsellik açısından bakarsak döğüş sahneleri çok sönük. ayrıca gelinin mezarın içinden çıkış sahnesi de çok abartılı geldi. yine de herşeye rağmen tarantinovari ve yine ona özgü olarak farklı bir film.
muhteşem bir baş yapıt q.tarantino ve uma thurman ikilisi yine döktürüyorlar.müzikler ilki kadar olmasa da yine etkileyici.ben bu filme 9 veririm gönük rahatlığıyla.
ilki son yıllarda seyrettiğim en enteresan filmdi ikincisini merakla bekliyorum bazıları berbat diyo onlar bence sinemanın S sinden anlamıyo boşuna yorum yazıp milletin kafasını karıştırıyo ve sine puanı düşürüyo yazzık sana marladurden
Her ne kadar 1. filmin devamı olsada ben pek beğenmedim çünkü ilk filmde katanayla adam doğrayan kadın bu filmde o kadar da çok insanın kanını akıtmıyor. İlk filmde iki bin litre kan kulanılırken bu film bildiğiniz kan yok diyor. Aksiyon sahneleride ilk filme oranla baya bir azalmış. Film zaten basit bir intikam öyküsünü konu alıyor ama alınan intikam bile fazla tatmin edici değil. Bill'in ölümü daha kanlı, daha tatmin edici olabilirdi. Ana odağı aksiyon olan bir filme açıkcası bu yakışmıyor
Kuşkusuz vol.1'den daha iyi.. Bu arada Tarantino'nun her filmde kamerayı daha da güzel yerlere yerleştirdiği de dikkatten kaçmıyor.. Bence mutlaka izleyin ölmeden önce :p
ilki kadar zevk almasamda çok iyi bir film. Fİlmin komedi yanı çok iyi dramla komedi arası ayrımı tiyatral bir biçimde işlenmesi konusunda bu filme hayranlık duydum. 60 yıllar filmleriyle, çin kung-fu filmleriyle ne bileyim ilk filmle birlikte bakacak olursak ki bildiğiniz gibi aslında bu ikisi tek bir filmin ticari bir biçimde bölünmüşüdür:); bir sürü türle alay ediyor ama çok tadında yani bir çıplak silah serisi kadar absürt değil. Çok güzel kitap gibi işlenmiş bir film. çok güzel bir kurgu, çok güzel oyunculuk, çok az felsefe ki matrixte aşırı yüklenmiş biri olarak mutluyum:) tam bir tür sentezi. ilk filmde japon filmleri ikincide çin ve western filmleri çok çok iyi. 127 dakikası ve bir tam veya bir öğrenci bilet alabilecek herkese tavsiye ediyorum...