e-dione
14 Mart 2006 tarihinde eklendi
ancak uma çıkardı o tabuttan diyorum.hayran kalıyorum sadece tabutta çıkmasına değil filme.benım gibi kansevmez bir şahsiyetin bile severek izlediği bir film.
İlk filmi de izlediğimde çok beğenmiştim ama ikincinin verdiği tat hiçbir şeye değişilmez.Bence bu film ilkini ikiye katlamış ve iki kat muhteşem bir heyecan ve görsellik sunuyor.İlk film için "Modern bir Destan" demiştim, işte bu film de bir destan nasıl devam eder ve nasıl biterin yine destansı yanıtı.Bence dünya sinemasında çok özel bir yere sahip olan filmlerden olacağı kesin.
hakkaten zekice ama bicok sahnede hata var. bu kadar hatayı nası becermisler hala anlamıyorum. once 1 i dvdde isleyip ardından bunu isleyince gercek bi butun gibi oluyo... benim tsvsiyem bberaber islenmesi. cunku iki film arası baglantı kopmuyo....
volume 1'i hayranlıkla izledik ikincisi için sabırsızlanıyorum. umarım ilk film gibi ertelenip tüm dünyadan sonra izlemeyiz. uma thurmanın hazırladığı kara listeye bakılırsa ikinci film çok daha heyecanlı geçecek.
ben bu ikinci filmi daha çok sevdim hiç olmazsa birincisinde olduğu gibi saçma saçma kan vahşet sahneleri yoktu tam bir Quentin Tarantino klasiği onun adına seyredilir...
diğer filme göre akışı daha yavaş fakat ilkini izlemeyen biri bile anlamakta zorluk çekmeden izleye bilir.tabuttan çıkış sahnesi ve bıll ile karşılaştığı sahneler harikaydı.
tarantıno hakıkaten tazını farkını bellı edıor kamera acıları kurgu oyuncu secımı ıle onun sectıgı yer werdıgı oyuncular ondan sonra alıp basını gıdıor kıll bıll serısıde farklı kult fılımler ıcınde yerını almıs gusel bır serı bence basarılıda