ilk film ile uyumlu bir devam filmi olmuş,, gelin hanımın çok başarılı bir oyuncu olduğunu söyleyemesek de usta yönetmenimiz ekrana güzelliğini çok güzel yansıtmış.. vol 1deki soundtracklar daha etkileyiciydi vol 1 ile vol 2 yi bir arada değerlendirirsek old boydan sonra izlediğim en güzel intikam filmi kill bill diyebilirm 8/10
Filmden kalite akıyor. vol 1 e göre bence bi tık daha üstte bir film çünkü hem olaylar çözülüyor Bill karakterini daha fazla görüyoruz hem de ilkindeki kadar aşırı abartılı diyebileceğim sahne yok spoiler: mezardan çıkma dışında :) Uma Thurman film boyunca çok güzel olarak lanse ediliyor bence hiç alakası yok ama olsun oyunculuğu çok güzel :) Bir de şunu söylemek istiyorum o dialoglar ne abi sen nasıl yazıyorsun bunları tartışmasız Tarantino bu konuda işini en iyi yapan yönetmen.
Her ne kadar 1. filmin devamı olsada ben pek beğenmedim çünkü ilk filmde katanayla adam doğrayan kadın bu filmde o kadar da çok insanın kanını akıtmıyor. İlk filmde iki bin litre kan kulanılırken bu film bildiğiniz kan yok diyor. Aksiyon sahneleride ilk filme oranla baya bir azalmış. Film zaten basit bir intikam öyküsünü konu alıyor ama alınan intikam bile fazla tatmin edici değil. Bill'in ölümü daha kanlı, daha tatmin edici olabilirdi. Ana odağı aksiyon olan bir filme açıkcası bu yakışmıyor
ilkini beğeni ile izlemiştim,her ne kadar sevmeyeni çıksana,beni tatmin etti,ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum,BILL ile BRIDE ın final dövüşünün dillere destan olacağını sanıyorum....
ilki son yıllarda seyrettiğim en enteresan filmdi ikincisini merakla bekliyorum bazıları berbat diyo onlar bence sinemanın S sinden anlamıyo boşuna yorum yazıp milletin kafasını karıştırıyo ve sine puanı düşürüyo yazzık sana marladurden
ilki kadar zevk almasamda çok iyi bir film. Fİlmin komedi yanı çok iyi dramla komedi arası ayrımı tiyatral bir biçimde işlenmesi konusunda bu filme hayranlık duydum. 60 yıllar filmleriyle, çin kung-fu filmleriyle ne bileyim ilk filmle birlikte bakacak olursak ki bildiğiniz gibi aslında bu ikisi tek bir filmin ticari bir biçimde bölünmüşüdür:); bir sürü türle alay ediyor ama çok tadında yani bir çıplak silah serisi kadar absürt değil. Çok güzel kitap gibi işlenmiş bir film. çok güzel bir kurgu, çok güzel oyunculuk, çok az felsefe ki matrixte aşırı yüklenmiş biri olarak mutluyum:) tam bir tür sentezi. ilk filmde japon filmleri ikincide çin ve western filmleri çok çok iyi. 127 dakikası ve bir tam veya bir öğrenci bilet alabilecek herkese tavsiye ediyorum...
vincevega kardeş ERin izlemediğim tek bölümü süpermiş anladığım kadarıyla.Eğer tekrarı olursa 1daha tekrar haber verirmisin bu sayfada.saol. bu arada bu filme ne desek boş harbiden.Beğensemde beğenmesemde (ki acayip beğendim ben)birileri bişeyler yapıyo ve süper yapıyo.
ilk kadar heyacanlı meraklı bir şekilde izlemedim filmde taratinodan bir iz bulamadım sanırım filmi bölmeyecekti o yüzden ilk ki kadar beğenmedim ne yalan söyliyim ilki arşivlik yap ikincisi berbat olsun ne olucak şimdi
Film çok güzel, diyeceğim yok; olamaz... Asıl merak ettiğim, geçenlerde burada anket vardı: En Sevdiğiniz 'Kill Bill' karakteri kimdir? diye. Herkes vardı ama benim favorim VERNITA GREEN yoktu! Tuhaf...Defalarca izlenebilecek bi film. Umarım DVD’si çabuk çıkar.
vega brothers anladım artık sende herhalde aşağılık kompleksi var.ben ne başkasını savunuyorum ne de seni.ne sana karşı herhangi bir duygu hissediyorum ne de başkasına karşı yani hiçlik..akşam eve gidince aa bugün nette bu foruma bunu yazdım diye sizleri düşünemiyorum maalesef..benim söylediğim olaylar bu kadar abartılmamalı.ne yani kimse tarantino hakkında kötü bir şey söyleyemez mi'neden direk savunma mekanizmasına geçiyorsunuz ki'şunu da bil ingilizcede bazı kalıplar vardır ben orda f*ck derken eylemden bahsetmedim ki..d*ck mi diyim'böyle daha hoş ayrıca tam karşılığı i don’t give f*ck olduğuna göre fazla konuşmayalım.hem bak seviyeli aklı başında insanlardan bahsediyorsun ama kendi yazdıklarına bak.elinden gelse tarantino’yu sevmeyenleri öldürecek misin yani'yaptığın sadece saçmalık.ama gelir geçer..senin gözünü asıl klişeler bürümüş yazdıklarını tekrar oku bence.burda da bir daha tarantino hakkında asla tartışmayacağım.sıkıntıya bak abi ya..