ilk film ile uyumlu bir devam filmi olmuş,, gelin hanımın çok başarılı bir oyuncu olduğunu söyleyemesek de usta yönetmenimiz ekrana güzelliğini çok güzel yansıtmış.. vol 1deki soundtracklar daha etkileyiciydi vol 1 ile vol 2 yi bir arada değerlendirirsek old boydan sonra izlediğim en güzel intikam filmi kill bill diyebilirm 8/10
ilkini beğeni ile izlemiştim,her ne kadar sevmeyeni çıksana,beni tatmin etti,ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum,BILL ile BRIDE ın final dövüşünün dillere destan olacağını sanıyorum....
ilki kadar zevk almasamda çok iyi bir film. Fİlmin komedi yanı çok iyi dramla komedi arası ayrımı tiyatral bir biçimde işlenmesi konusunda bu filme hayranlık duydum. 60 yıllar filmleriyle, çin kung-fu filmleriyle ne bileyim ilk filmle birlikte bakacak olursak ki bildiğiniz gibi aslında bu ikisi tek bir filmin ticari bir biçimde bölünmüşüdür:); bir sürü türle alay ediyor ama çok tadında yani bir çıplak silah serisi kadar absürt değil. Çok güzel kitap gibi işlenmiş bir film. çok güzel bir kurgu, çok güzel oyunculuk, çok az felsefe ki matrixte aşırı yüklenmiş biri olarak mutluyum:) tam bir tür sentezi. ilk filmde japon filmleri ikincide çin ve western filmleri çok çok iyi. 127 dakikası ve bir tam veya bir öğrenci bilet alabilecek herkese tavsiye ediyorum...
vincevega kardeş ERin izlemediğim tek bölümü süpermiş anladığım kadarıyla.Eğer tekrarı olursa 1daha tekrar haber verirmisin bu sayfada.saol. bu arada bu filme ne desek boş harbiden.Beğensemde beğenmesemde (ki acayip beğendim ben)birileri bişeyler yapıyo ve süper yapıyo.
Tarantino bir izleyicinin sinemaya gidip bir filmi neden izlediğini çok iyi biliyor ve kesinlikle insan doğasından anlıyor!Bu film nerdeyse her duyumuza,duygumuza hitap ediyor!Her beklentimizi karşılıyor!Eğer bu filme girip de "Neydi lan bu?" deme gafletini göstermiş vatandaşlar varsa bilin ki hiçbir şey anlamıyormuş o filmden...Tek kelimeyle harika!Bu filmi izlemeyen ya da izlememekte inat eden var mıdır bilmiyorum ama hayatlarının hatalarını yapıyorlardır herhalde!Korsan morsan sakın ola almayın;DVDsine verilen para helel paradır;kesinlikle pişman olmazsınız.
muhteşem bir baş yapıt q.tarantino ve uma thurman ikilisi yine döktürüyorlar.müzikler ilki kadar olmasa da yine etkileyici.ben bu filme 9 veririm gönük rahatlığıyla.
bütün olarak düşünüldüğünde gerçekten çok hoş bir filmdi, ancak ilk filmin müzikleri bana göre daha başarılıydı, ikinci film, ilkine göre biraz daha durağandı. ama her ne olursa olsun mutlaka izlenmeli
gerçekten iyi bir filmdi fakat bazı yerlerde bi boşluk vardı filmde yani ticari amaçla tek filmlik bir senaryo ikiye bölünmüş..ilk film biraz daha sürekleyiciydi bence.. tek filmden oluşsa daha iyi olurdu.. bu arada Quentin Tarantino gerçek bir sadist olduğunu düşünüyorum.. özellikle abartılı savaş sahnelerinde bu aşikar.. izlenilmesi gereken 2 film öneriyorum!!!